Aimaan Ahmad: Ulang tengok video lawak Sepah

Jun 27, 2011

Ulang tengok video lawak Sepah


Haish. Hari ini dah termasuk hari ketiga abisnya Maharaja Lawak. Jumaat lepas dan hari ini Isnin. Dan saya masih terngiang-ngiang lagi lawak Sepah yang memang lawak gila. Memang sengal. Saya ini sebelum sebelum ni memang tak masuk dgn Sepah ni. Kalau tengok je lawak dorang, macam tak ambik pusing la. Sekadar tengok.


Maharajalawak akhir, perasaan nak feel macamana tengok Live kt Stadium Melawati ternyata menjadi kenyataan dan saya dah jadi fans Sepah. Gelak guling-guling kot( ok!tipu). Btw, dalam video rakaman dibawah ni, ada sekali saya yang inteprem. Nasib! Nasib baik bukan tengah korek hidung ka/ tergaru-garu ka/ maintain cool ketawa terbahak-bahak. Masha ALLAH. Anak sape la tu?









Apa yang lebih mengujakan, abis je Maharaja Lawak. I duduk sebelah geng Sepah. sebab kt sebelah dia je ada seat kosong. Then takkan duduk je kan. Mesti la I cakap, TAHNIAH, uols!!


Gaya kena cool.Padahal teruja gila nak ambil gambar.Segan punya pasal, NO PICTURE la.

This is how I looks like that night. Cer cari dalam video atas tu. aha.

Tahniah! to all finalis Maharaja Lawak memang lawak gila tak kering gusi terutama sepah. Ye! mereka duit tengah berkepuk sekarang, boleh buka bisnes beranakberanakkan duit. Bukan tambah anak. aha.! :P

Thanks for reading this entry!

1 comment:

  1. x de pun aiman..amer da tgk puluh2 kali..kt part mne..minit bpe??

    ReplyDelete

Aimaan Ahmad Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign