Aimaan Ahmad: Shopping sakan makan sakan, Penjimatan petrol meh kita adakan.

Feb 17, 2013

Shopping sakan makan sakan, Penjimatan petrol meh kita adakan.


Assalamualaikum uols. Gitu :P
Kali ini nak berkongsi sikit pasal duit. Haha. Memang aku akui ramai antara kita nak suka complain macam macam la haiii tak kecukupan. Sekarang ini ekonomi dunia memang berubah dengan cepat, sangat cepat. Cepat di sini beerti taraf hidup kita/kalian kalian tak terkejar jika kita masih lakukan perkara yang sama setiap lah hari :) Tak boleh salahkan ekonomi luar, kita yang tidak perbaiki ekonomi diri kita dan keluarga kita. (^_^)


Apabila ada masalah, jika orang bijak. Mereka akan nampak itu PELUANG. haa. Nak pergi shopping mall, mesti guna petrol. Nak pergi rumah orang kahwen, nak guna petrol. Nak beli ubat bila sakit, tetap guna petrol. Paling selalu kita pergi petrol pump lah nak di banding kita balik ke kampung menzirah keluarga. Ya! saya pon begitu :P Mari merubah. 


With this product, you can save petrol dahhh! :) 



KEBAIKAN menggunakan automax nanotech fuel enhancer :
(Biar pon dah nampak pada kotak)

** Menjimatkan minyak 
** Meningkatkan kuasa enjin
**Mengurangkan pembebasan asap berbahaya 
** Melanjutkan hayat enjin
** Melindungi alam sekitar


Let me explain more detail : Basicly, Minyak petrol sememangnya dapat dijimatkan jika kita memandu pada kelajuan yang sama, tetapi apabila menambahkan lagi penggunaan automax, maka lagi lah jimat my dear :) haa kalau korang dah cuba, satu perkara akan korang perasan. once u started your car, there will be less noised,that was confusing. ahaks! :P I mean it. i had experienced using this product. you know what, I will be going to Perak from Klang that day. Before using automax, takda rasa lancar pon. Then nak refuel tank ni. For the first timer, you must fill in 10 ml automax equal to RM50 petrol ron95. Then refuel lahhhh :P


I asked to my brother, " Angah, dah start enjin ke ni, awat tak dengar pape. ajaib".

I ketawa tak abis-abis sebabnya eksaited .:P tak sabar nak share.



Beberapa testimoni pengguna dibawah. scroll lagi :)


Pengguna teman serumah sewa dulu dan belajar sama sama. 



Kawan sekolah menengah dulu.




Kawan matrikulasi. haha aku suggest kat semua orang sebab best. :)







Baru re-stock. 
Just whatsapp me direct +6011 29040645. 
atau pon email, nurul.aiman@live.com.

P/s : cash on delivery (cod) Petaling Jaya area only. 


Thank for reading this entry !

No comments:

Post a Comment

Aimaan Ahmad Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign