Aimaan Ahmad

Dec 23, 2017

Collagen Plus Liquid Formula Atasi Kulit Kusam

Hye , Assalamualaikum :)


Okei hello. Jumpa lagi entri berkarangan panjang . Rasa terpanggil untuk update belog mengenai Collagen Plus Liquid Formula sebab RAMAI BETUL kebelakangan ini mencari , akibat terpengaruh lalui mencuba dan berkesan pada tubuh badan sendiri . Tetapi ada segelintir masih waswas untuk membuat keputusan mencuba . Kak Aiman ada je selalu mengomel di instagram @Aimaan.my , tetapi bila sekali lalu je, bukan korang sempat nak hadam semua benda kan . Kadangkala terlepas pandang lalu melupai posting saya tadi . 

Kali ini I really wanna help you making sure to decide either to try and continue to consume. Kak Aiman akan terangkan dalam satu post . Senang korang nak dapat input.

Apa itu Collagen Plus Liquid Formula ? opss mungkin ada yang masih blur blur ayam belum hadam lagi yang selama ini kolagen type yang kak aiman dok bebel di instagram itu , masa tu lah korang rasa nak ke jamban lalu tinggalkan kak aiman terkapai kapai . Mungkin masa tu la anak korang nangis lalu korang lupa nak fikir pasal penjagaan diri , Datang pulak fattah dan fazura posing bervideo dan korang spend masa kat sana .

Lalu posting kak aiman hanging there . sobs :( 




Collagen Plus Liquid Formula adalah:

Formula ajaib khas untuk kaum adam dan hawa yang mendambakan rasa yakin diri dan kelihatan segar cerah berseri seri . Yang siapa dah cuba , lepas itu curang pasti akan datang balik rujuk semula . HAHA.
Yang kulit kering macam kulit kacang kembali lembap berseri . Yang hitam kusam lalu nampak sinar cahaya menerangi . Yang sudah putih , kelihatan seperti bersih dan cantik. Itu tak kira janda pasang badan lagi , memang cantik.


Produk itu macam mana :
Dalam satu box , ada 10 botol Collagen Plus Liquid Formula yang rasa sedap macam laici. Boleh buka penutup botol dan terus telan. Collagen Plus amat mudah di bawa ke mana mana. Lagi satu hal , minum sahaja terus tanpa perlu kemam atau hisap. atau minum bersama air. Rasanya sangat sedap , tambah pula simpan dalam peti ais. Setiap pagi setiap hari pasti korang akan eksaited untuk minum Collagen Plus. Seyes Kak Aiman cakap ni. Tiada rahsia lagi.


Pastu dalam Collagen Plus Liquid Formula ini ada bahan power power dan kualiti bahan tinggi dan aktif. Jika saya nak makan melalui raw food , mati lanak nak ingat semua jenis makanan macam salmon , pastu nak detoks hati bagai. Tak sempat cerita dia. So kak Aiman pilih jalan short cut sahaja dengan consume sebotol collagen plus setiap hari. Phew hasilnya tiptop.




Collagen Plus mengandungi 3 bahan : .


  •  5500mg Peptan Tuna Collagen ( ketegangan & keanjalan )



Sumber kolagen berkualiti dari Perancis , dengan kandungan hidroksiprolina , glisina dan prolina yang lebih tinggi - bahan utama ini merangsang sintesis kolagen . .
Saiz molekul peptan tuna yang kecil memastikan ketersediaan bio yang lebih baik agat kesannya terhadap kulit dapat dilihat lebih ketara .

  • Glutathione ( mencerahkan )
Glutation kohjin mencegah pigmentasi yang menjadi punca bintik bintik hitam dan tona kulit yang kusam . Dengan ketersediaan bio yang terbukti , ia lebih berkesan mencerahkan kulit berbanding vitamin c .

  • Ceramide ( lembap & gebu )
Seramida Oryza dari Jepun , sumber seramida yang lebih berkualiti untuk mengekalkan keutuhan lapisan perlindungan kulit serta mengembalikan kelembapan dan seri kulit! Is berupaya menyimpan lembapan secara semula jadi agar kulit nampak lebih segar sepanjang hari .





Saya teringin nak makan , tetapi HARGA macamana ?:

Ramai orang suka menjangkakan harga mahal tak setanding dengan kolagen luar sana yang murah dan kesan haram tak nampak lagi. Please darling ! Why you still nak makan something that you assume murah sedangkan u had tried it many times without result . meh (^_^) Pada kak aiman harga retail sekotak RM 175 , sangat mahal . Tetapi please jika korang usha sahaja , tanpa terus contact directly untuk consult. Korang takkan tahu special offer yang kita boleh dapat.

Silap silap banyak freegift korang dapat. Jangan bimbang walaupon korang kata masih belajar , tetapi ingat ni. What do u think , you will get. Takkan kita still sanggup lihat diri yang kusam , sedangkan kita sudah tahu ada sesuatu yang boleh membantu. Harga sangat berpatutan , dan ada set khas untuk pengguna setia. Jangan banyak fikir to try. Daripada kita duk baziaq baziaq try so many thing , end up kita still buka google what else to try. Hello as per i told you kat atas tadi , produk ajaib in once dah cuba akan datang balik.



Saya berkira untuk cantik ... sebab BETUL KE BERKESAN?:

Tak apa kak aiman masih faham kenapa korang rasa konfius lagi. sebab korang belum cuba minum. I really konfiden dengan this product dengan kuantiti kolagen 5500mg , konsisten ambil sangat membantu menghasilkan kulit yang lembap. Kulit lembap barulah make up jadi cantik.


Okay saya dah beli dan konsisten ambil , ini HASILNYA:



Okay disini Kak Aiman kongsi personal experience terus,..... 

KakAiman memang suka travel dan pastu muka akan mudah sunburnt sampai malu nak bertemu sesiapa. Punyalah lambat nak hilang sunburnt macam kaedah alami kita cuba buatkan. Sudahlah saya ini berniaga produk kecantikan dan kesihatan , sentiasa datang center untuk check masalah kastemer. Tetapi jika masalah saya pon tak selesai lagi, korang rasa macamana saya nak bagi advice pada orang lain.

Kejap siot muka kita akan gelap , bila terdedah dengan uv matahari. Tambah pula berjalan dikawasan pantai naik bot meronda pulau. ASTAGA.. gelap ya rabbi. Seperti ayat cliche ramai seller kolagen, if you makan kolagen ini dapat menghilangkan dark circle, mencerahkan kulit, pipi kemerahan bak baby, tompok cela di ketiak peha semakin pudar. urghhh dulu pada saya ia begitu cliche dan annoying sangat . Tetapi bila kita sendiri ambil colagen , yes it proof that I rasa semua tu. Semua perihal sosok tubuh terasa perubahan ketara.

Untuk tubuh badan pulak , I cant even know what time I fall asleep semalam dan nyenyak betul. Antara perkara KakAiman suka adalah memiliki tidur yang berkualiti dan bangun tidur dalam keadaan cergas dan bertenaga. ( I really satisfied with this result). Korang tahu ke kawasan mana yang banyak kolagen , pipi , punggung dan dada. Aduh salah satu kelemahan jual kolagen ini , tak boleh nak nak cerita tahap keanjalan dan apatah lagi nak tunjuk bukti gambar di sini HAHAHA. Kak Aiman harap wanita especially yang mencuba Collagen Plus Liquid Formula ini, cuba amati perubahan positif pada tubuh badan anda setiap hari. Geram dengan tubuh sendiri. Tak tahu nak share cemana.Tambah pula, korang bakal jadi pengantin. Hey , check tahap keanjalan punggung tu HAHA. Check juga boobs tu kahkahkah.. okehhh kak aiman melalut.







Dalam usaha kita bersama ambil colagen berkualiti, jangan dilupa juga minum air 2-3 liter setiap hari. Badan kita juga amat perlukan air untuk proses penghadaman. Minum air ini tak kiralah sama ada korang ini pengamal supplemen atau tidak. Dua dua wajib ambil air kosong ya!

Kak Aiman sedar yang saya sudah pun kurus. Tak ada masalah dengan metabolism.Jadi , sentiasa lawas sahaja. Cumanya saya sangat happy bila kurus , tetapi part lain kita puas hati. muahaha. Hanya wanita yang faham. kahkahkah.Honestly , I MEMANG SUKA KOLAGEN BERADA DI TEMPAT TEMPAT YANG PERLU TU. I LOVE MY BODY SHAPE. Nak kahwin mak? eh.




Akhirnya bila dah baca semua sharing di atas, meronta sangat nak cuba dan tak sabar nak rasai keberkesanannya. Saya nak cuba COLLAGEN PLUS LIQUID FORMULA. Hanya whatsapp admin di bawah , inshaAllah terus dilayan dengan penuh kasih sayang . :) 


Aimaan Ahmad Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign