Aimaan Ahmad: May 2015

May 23, 2015

Flawless tanpa parut pengguna OMEGA-3 SERUM


 Akibat desakan yang bertanyakan bagaimana untuk mengawal parut di wajah, Aiman merajinkan diri menaip secebis madah perjuangan seorang wanita dalam menangani parut jerawat di wajah ayu mereka. Saya secara konsisten memakai OMEGA-3 SERUM yang mana zaman lepasan graduan dulu barulah berjinak jinak mengambil berat tentang masalah kulit wajah.

Masa dulu zaman di universiti Aiman hanya fikir tentang facial foam sahaja. Macam macam saya cuba , yang menghakis, yang tak ada effect dan yang memutihkan. Masa itu persaingan sengit untuk produk skincare mampu milik hanyalah sedikit. Jadi tak lah saya mampu membeli DIOR, SKII, etc. You name it all branded! Tapi menyempat juga saya cuba DIOR dan masa itu dapat hadiah satu set. Amat menyeronokkan. Apabila habis, tak mampulah. :)

 
 Aiman percaya setiap perempuan mereka amat suka mencuba sesuatu yang baru dan sukar untuk setia pada mana jenama produk. Pantang di sogok.


Dan kali ini Aiman khuatir juga perasaan ini kadang kadang. I had tried too many serum, but this one is totally loyal to this OMEGA-3 SERUM since  I tried it. I'm proudly sharing this to people. Gitu!


Produk ini telah di uji pada ramai orang. It proven flawless skin. Untuk pengetahuan anda, OMEGA-3 SERUM terbukti untuk :
 
+ Memperbaiki kelembutan kulit & mengurangkan kekasaran
+ Meningkatkan kegebuan kulit
+ Meningkatkan kelembapan & penghidratan
+ Memperbaiki keselesaan kulit
+ Menyerlahkan kulit muda jelita sekaligus "flawless".

ahhh Aiman ini jenis yang mudah tergoda jika ada seller explain kebaikan produk. Masa tu duit yang tiada rasa macam sentiasa ada. Bahaya taw jika bawa window shopping. Saya akan rasa semua benda saya perlu beli. hehe. Alhamdulillah setakat ini masih terkawal.




Senang cerita Aiman betul jatuh cinta dengan produk OMEGA-3 SERUM dan tak pernah berhenti mencuba. Ia boleh digunakan sebelum apply mosturizer sama ada before keluar rumah atau sebelum tidur. Jika apply before tidur, keesokan harinya anda bangun dan lihat cermin kulit muka kelihatan berseri, scar berkurangan sekaligus hilang, kulit mencerahkan dan semasa apply make up sangat smooth skin terus nampak glowing. Ramai yang gilakan glowing effect. Tetapi ini bukan effect. THIS IS  NATURAL GLOWING.

Sebotol mengandungi 30ml. Boleh tahan dua bulan. Jika anda berkongsi berjemaah, seminggu pun sudah habis. ngee :P 

Untuk melambatkan proses penuaan , wajah mestilah dalam keadaan lembab. Boleh dikatakan "age reversing" apabila terguna OMEGA-3 SERUM. Malah ia membantu anda untuk mengalami  " wrinkle -erasing", itulah kehebatannya. Pada saya, "super hidrating" sukar didapati dari mana mana serum. Lagipun harganya juga tinggi. Kali ini perasaan sememangnya happy. Jika nampak botol serum sudah hendak habis, hati tak tahan tahan nak standby beli. Melampau tak?!


Mahalnya membeli sebuah kesetiaan. Haa cemana tu? 

Boleh hubungi mereka di FACEBOOK OMEGA-3 SERUM.
  
atau SMS < OMEGA-3 SERUM> kepada +60185713858





Highly recommended! Berapa bintang saya boleh bagi, 5 bintang untuk OMEGA-3 SERUM. Pada pandangan saya bagus menggunakan serum ini terutama untuk mengurangkan parut jerawat. Sememangnya akan berpuasa hati setelah membeli.

P/s : Malas nak pergi spa selalukan. Serlahkan kulit wajah anda dengan Omega-3 Serum. Hebat ya amat amat resultnya!

May 18, 2015

Tips kekal wangi ketika bekerja


Yes cuaca negara Malaysia berubah ubah. Kadang kala panas, kadang kala hujan kesejukan. Perubahan cuaca yang tidak menentukan memudahkan anda mengeluarkan peluh dan menyerlahkan bauan yang tidak selesa kepada orang sekeliling.

Saya pasti ramai yang menghadapi masalah sebegini. Dan tidak tahu bagaimana untuk menyelesaikannya. Bertuahnya anda sekarang mengetahui berita baik ini.

Set Perfume ZILAN VITAL NO.3 kini promosi dan anda memiliki 4 item di dalam set:
+ Hand & Body Lotion 200ml
+ Body Spray 75ml
+ Roll-on Deodorant 50 g
+ Eau De Parfum 50ml


The luxury set price is totally affordable and you will love it. Before you scroll down, I better leave my handphone number in case your eyes has stopped at this point of stunning.
+60185713858. The hotline is super efficient to entertain you baby!




The roll-on deodorant and Eau de Parfum. You buy a gift for your mom or girlfriend to appreciate them :) Btw, eventhough I've been stressed workloaded in these few days. I would like to share where I'm preparing all stuffs for coming event Weekend Markdown.




Flyer has been printed. Grab the chances where the offer open. :) I am pretty sure you all excited to enjoy it. 

May 17, 2015

Weekend Markdown : Household sale


Akibat saya rasa keperluan memberitahu mereka di luar sana yang kami berupaya menyediakan produk keperluan yang MENJIMATKAN, BERKUALITI & HARGA YANG BERPATUTAN.
Saya mengambil inisiatif untuk membuat WEEKEND MARKDOWN khas untuk HOUSEHOLD SALE.

Best tak? Abang kat rumah tu usahlah biarkan isteri seorang kerunsingan menyediakan keperluan dapur dan seisi keluarga. Kesiannnkan dia! Banyak pengorbanan dia.

Paling mengujakan adalah saya memberi 50% off untuk household produk dan rebutlah di masa HAPPY HOUR : 10 AM - 11 AM. 

Malah RM 200 Diskaun Voucher di berikan kepada 20 orang terawal yang mendaftar keahlian bersama kami. Seronok bukan? :)


REBUT FREE GIFT sponsored by us Cosway Taman Karking Ipoh Malaysia.
Untuk info lanjut boleh terjah Facebook Kami




Dengan 38 tahun pengalaman di jenama Cosway, produk household kami adalah ECO FRIENDLY, BERSIRIM ECO-LABEL, BIODEGRADABLE, NON- TOXIC & ABSOLUTELY EFFICIENT FOR YOUR FAMILY.


Kesiannn tak tengok isteri tangan kasar. Ibu anda juga mahukan hidup yang teratur dan selesa.


Di masa promosilah , untuk ANDA mencuba sesuatu yang baru. 

Kami juga menyediakan Hotline : +6018.571.3858 atau +605.321.3740.


Yeay! Kita bergambar bersama nanti okay ! See you.

Aimaan Ahmad Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign