Aimaan Ahmad: Flawless tanpa parut pengguna OMEGA-3 SERUM

May 23, 2015

Flawless tanpa parut pengguna OMEGA-3 SERUM


 Akibat desakan yang bertanyakan bagaimana untuk mengawal parut di wajah, Aiman merajinkan diri menaip secebis madah perjuangan seorang wanita dalam menangani parut jerawat di wajah ayu mereka. Saya secara konsisten memakai OMEGA-3 SERUM yang mana zaman lepasan graduan dulu barulah berjinak jinak mengambil berat tentang masalah kulit wajah.

Masa dulu zaman di universiti Aiman hanya fikir tentang facial foam sahaja. Macam macam saya cuba , yang menghakis, yang tak ada effect dan yang memutihkan. Masa itu persaingan sengit untuk produk skincare mampu milik hanyalah sedikit. Jadi tak lah saya mampu membeli DIOR, SKII, etc. You name it all branded! Tapi menyempat juga saya cuba DIOR dan masa itu dapat hadiah satu set. Amat menyeronokkan. Apabila habis, tak mampulah. :)

 
 Aiman percaya setiap perempuan mereka amat suka mencuba sesuatu yang baru dan sukar untuk setia pada mana jenama produk. Pantang di sogok.


Dan kali ini Aiman khuatir juga perasaan ini kadang kadang. I had tried too many serum, but this one is totally loyal to this OMEGA-3 SERUM since  I tried it. I'm proudly sharing this to people. Gitu!


Produk ini telah di uji pada ramai orang. It proven flawless skin. Untuk pengetahuan anda, OMEGA-3 SERUM terbukti untuk :
 
+ Memperbaiki kelembutan kulit & mengurangkan kekasaran
+ Meningkatkan kegebuan kulit
+ Meningkatkan kelembapan & penghidratan
+ Memperbaiki keselesaan kulit
+ Menyerlahkan kulit muda jelita sekaligus "flawless".

ahhh Aiman ini jenis yang mudah tergoda jika ada seller explain kebaikan produk. Masa tu duit yang tiada rasa macam sentiasa ada. Bahaya taw jika bawa window shopping. Saya akan rasa semua benda saya perlu beli. hehe. Alhamdulillah setakat ini masih terkawal.




Senang cerita Aiman betul jatuh cinta dengan produk OMEGA-3 SERUM dan tak pernah berhenti mencuba. Ia boleh digunakan sebelum apply mosturizer sama ada before keluar rumah atau sebelum tidur. Jika apply before tidur, keesokan harinya anda bangun dan lihat cermin kulit muka kelihatan berseri, scar berkurangan sekaligus hilang, kulit mencerahkan dan semasa apply make up sangat smooth skin terus nampak glowing. Ramai yang gilakan glowing effect. Tetapi ini bukan effect. THIS IS  NATURAL GLOWING.

Sebotol mengandungi 30ml. Boleh tahan dua bulan. Jika anda berkongsi berjemaah, seminggu pun sudah habis. ngee :P 

Untuk melambatkan proses penuaan , wajah mestilah dalam keadaan lembab. Boleh dikatakan "age reversing" apabila terguna OMEGA-3 SERUM. Malah ia membantu anda untuk mengalami  " wrinkle -erasing", itulah kehebatannya. Pada saya, "super hidrating" sukar didapati dari mana mana serum. Lagipun harganya juga tinggi. Kali ini perasaan sememangnya happy. Jika nampak botol serum sudah hendak habis, hati tak tahan tahan nak standby beli. Melampau tak?!


Mahalnya membeli sebuah kesetiaan. Haa cemana tu? 

Boleh hubungi mereka di FACEBOOK OMEGA-3 SERUM.
  
atau SMS < OMEGA-3 SERUM> kepada +60185713858





Highly recommended! Berapa bintang saya boleh bagi, 5 bintang untuk OMEGA-3 SERUM. Pada pandangan saya bagus menggunakan serum ini terutama untuk mengurangkan parut jerawat. Sememangnya akan berpuasa hati setelah membeli.

P/s : Malas nak pergi spa selalukan. Serlahkan kulit wajah anda dengan Omega-3 Serum. Hebat ya amat amat resultnya!

No comments:

Post a Comment

Aimaan Ahmad Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign