Aimaan Ahmad: (Review) Tolong Awek Aku Pontianak

Jun 30, 2011

(Review) Tolong Awek Aku Pontianak


Tahniah!!
Tayangan Unggul Sdn Bhd (TUSB) menerbitkan filem ke-30 arahan James Lee menemukan Zahiril Adzim dan Sazzy Falak di layar perak, bermula 7 JULAI 2011.Tahniah!!
Kepada pelakon yang turut menjayakan Tolong Awek Aku Pontianak( TAAP) Liyana Jasmay, Nurul Wahab, Faezah Elai, Syanie, Bell Ngasri, Sufian Mohammad, Harun Salim Bachik, Rashidi Ishak, Yus Waisar, Rusminah Sidek dan Jehan Miskin.Kisah percintaan dua dunia berbeza, sebuah filem komedi seram yang mengisahkan Bob, perwatakan lurus bendul dan baik hati bekerja di sebuah syarikat pengiklanan. Kemudian berpisahkan dengan teman wanita, dan memulakan hidup baru dengan berpindah ke rumah baru dan bertemu dengan Liyana Jasmay dan Sazzy Falak sebagai jiran baru mereka.Bagaimankah kesudahan filem ini, adakah kehidupan Bob yang loser akan bertukar menjadi lebih baik dengan kehadiran Pontianak ini? atau menjadi bertambah loser?
Jom layan trailer di bawah ini dulu.


Tolong Awek Aku Pontianak ( 7 July 2011 ) official trailer

Movie ini akan mula di tayang kan pada 7 JULAI 2011.
Bagi memeberi peluang kepada penonton untuk bersama-sama pelakon TAAP, pada 3JULAI ini, TUSB dengan kerjasama Menara Kuala Lumpur akan mengadakan Parti Kostum, khas buat pembaca blog Budiey.com, di mana 100 pembaca bertuah akan di pilih untuk memeriahkan acara ini.Mereka juga berpeluang memenangi hadiah cabutan bertuah dan hadiah untuk Pakaian Costum Terbaik. Tapi kostum macamana nak pakai ni???
Macam ni pon boleh.

Jom menjadi 100 pembaca blog budiey.com yang terpilih, dan boleh bertemu dengan mereka berdua, hero & heroin.

Thanks for reading this entry!

No comments:

Post a Comment

Aimaan Ahmad Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign