Aimaan Ahmad: Jom ber" MAK YONG" esok!

Jun 17, 2011

Jom ber" MAK YONG" esok!
INI SEMUA CERITA ESOK! Tapi diawalkan.
"Kau Kekasih Awal dan Akhir". Kita minat lagu ni. Jamal Abdillah lagi. haish.

Ok! Pementasan teater tradisional yang berjudul Dewa Indera Indera Dewa akan mula di pentaskan di Lambang Sari, Istana Budaya pada 17 & 18 Jun 2011. Teater ini sebenarnya di pentaskan semula di atas permintaan peminat yang ramai. Full stop! Jangan mintak saya ceritakan. Jom kita tengok ramai-ramai esok malam.


PELAKON: Hebat !

Lelaki yang cerita dot dot dalam botol tu pon ada. Inilah masanya hendak menonton Anjali mementaskan teater pulak. :)SINOPSIS CERITA DEWA INDERA INDERA DEWA

Teater Dewa Indera Indera Dewa berkisarkan dua beradik anak raja iaitu Dewa Indera dan Indera Dewa yang pergi berburu di dusun lama pusaka peninggalan ayahanda dan bonda mereka.

Dari kisah berburu, mereka terjumpa Puteri Selindungan Daun yang sedang pengsan, kedua-dua beradik ini menghadapi pelbagai rintangan dan halangan ketika cuba menyelamatkan puteri tersebut.Barangsiapa yang berminat untuk membeli tiket teater ini. ( ini gaya maksud riwayat dah ni). Tiket boleh didapati di kaunter Box Office Istana Budaya dengan harga RM15 dan RM 25 atau boleh membuat tempahan online melalui www.ticket2u.biz.JUMPA ESOK! will be update pic tomorrow.

No comments:

Post a Comment

Aimaan Ahmad Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign