Aimaan Ahmad: (Review) Green Lantern makhluk berwarna hijau.

Jun 16, 2011

(Review) Green Lantern makhluk berwarna hijau.




Hari ini sudah keluar punggung! hoi. Panggung wayang.
Ops! Malas nak back space.


Green Lantern boleh capai target box office. Cerita? superb. Pelakon? marvelous. Gambar? Excellent 3D. Kita pon rasa macam pergi planet corps. Corps ini geng hero-hero lantern la. Cerita lebih kepada semangat. Buang rasa takut untuk berhadapan dengan kejahatan. Mesti berkeyakinan! Yang penting ada motivasi sikit.


Mula di tayangkan pada 16 Jun 2011. Terjah la.Jangan tak terjah. Miss Aimaan kebiasaannya kalau keluar panggung yang kena guna cermin mata 3D. Memang rimas. Rasa macam. ei apa la menatang ni. Tapi kali ni. Saya keluar panggung dengan senyuman. Happy. Well i'm happy go lucky. Yela. Saya rasa seronok lah tengok cerita ini even waktu tu memang lapar sangat. Dah lunch hour kot time. But I do not eat anything yet. Brunch mcd!



Korang boleh start book ticket wayang. Berbaloi baloi.

Cincin yang boleh menentang kuasa jahat. Kau imagine la alat apa pon. Mesti keluar. Kalau imagine nak naik ferrari. Confirm keluar ferrari hijau. Nak bet? ahha.
Ryan Reynolds sebagi hero. Ensem! Ohsem!
Tapi saya musykil kenapa heroin cerita ini ambil pelakon kl eh.

Heroin Green Lantern...







Thanks for reading this entry!

No comments:

Post a Comment

Aimaan Ahmad Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign