Aimaan Ahmad: Yuyu Zulaikha-Ferrero Random Giveaway

Apr 7, 2011

Yuyu Zulaikha-Ferrero Random Giveaway

Kita tempek dulu Header blog yuyu!! satu selesai

macamana tah tadi berblogwalking membaca ceritera blogger lain, jumpa ini contest. Klik sama itu banner.Wow!! Ini rupanya yuyu blogger..
Hai yuyu!! Nice to meet u!!:))

Then , contest masih ada.Belom bertarikh tutup.Lantas cargass terus MissAiman membuat sejibik entry khas yuyu contest. But its more about my 1st perception , impression regarding ur blog dear!so, there are 5 things out 0f hundred was found.Ni sahaja yang mampu taip,konon!

  • 1.Nice blog with a cutiest girl's owner
  • 2.Rupa-rupanya i dah jadi follower, tapi tak memolo sgtlah. While i'm just reading ur entry, that enjoy, make me laughing selepas miss Aiman balik kerja.
  • 3. Yes.Takperlu tag.Bukan apa kekadang kawan yang sy tag pon memalas nak buat entry. Sedih bukan! Tapi yuyu simple, bestlah.
  • 4.Yuyu's mother sgt kelakar, sama macam her daughter. Kirim salam sama mother kamu ye!
  • 5.Your shawl style! i loike it!:)






Thanks for reading this entry!

2 comments:

  1. sayangg.. mana alamat nye??? nak pos hadiah ni.. ish.. lama tunggu..

    nnti pm yuyu kat facebook.com/yuyuzulaikha ya.. :)

    fullname, address & phone number :)

    ReplyDelete
  2. wah.rezeki hujung bulan la ni..

    NURUL AIMAN AHMAD

    NO.8, JALAN 14/5,
    JALAN SEMANGAT,
    SEKSYEN 14,
    46100 PETALING JAYA,
    SELANGOR.

    0196176450

    ReplyDelete

Aimaan Ahmad Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign