Aimaan Ahmad: I give u 4 thousands of love!

Apr 10, 2011

I give u 4 thousands of love!

Assalamualaikum

Sabtu pagi yang membosankan.Joging?? oh tidakk.Hujan renyai-renyai.Kalau MissAimaan keluar jugak berjoging, alamatnya hari isnin tidak bekerjalah. Tido lebih baikkan.Hari ni semua housemate cam penat gila seminggu ni, jadi tido jugak lah yang lebih baik untuk melelahkan penat. melelahkan bukan bertmbh sakit ke..aish..choii.cm buang shial camtu..

Celik mata matahari terpacak atas pale.Hah. Baru terkebil-kebil MissAimaan.Lapar.wuwuwuwu.Lantas bergegaslah kedapur, Ada bau.ada bau. Ropenye, ada yang tgh memasak.uish..Rezeki besar la cek. HUH! Lega makan ns panas dgn sardine sambal marine.Menelan makanan tu kena gaya bersyukur ye kalau dah lapar cm menggeletar kepala lutut.

Sikap pemalas semakin kuat menular sejak menjak masuk kerja ni. Sangat malas.Kalau bagi lawan antara siput babi dgn Miss Aimaan berjalan. Siput babi gerenti sampai dulu.Apa macam ni ane, mahu kawen ke tidak.Tabiat busuk kau ni melampau sgt!! kadang-kadang.

Petang g ambik ubat ezcema.Saya sakit,sangat mengada.Semua benda tak boleh buat.Even makan pon kena pakai sudu. Tak boleh pegang lauk.I can detect yang mn lauk lama taw. terorkan..Jadi I mcm prefer disuap la.Mintak pelempang awai2.

Benda paling BEST petang tadi !! abg Remy and adorable sister, Maya Karin. Miss Aimaan jumpa mereka. BEST SGT. Memang patut pon Si Remy tu menang itu hari.

I jumpa mereka di gsc Mid. Tengok cun!! lah.Untuk filem ni i bagi 4 out of 5 thousands of love. Sangat dekat dgn hati masyarakat.whoahhh...!Gaya ckp nak mcm pengkritik.

Maya Karin & Remy Ishak - Cun Selalu (OST Cun!)



Guys! sila tonton na cerita melayu berloghat kedah ni.Pakat serbu pawagam kegilaan hampa. Gerenti terkeluaq anak tekak masing-masing,siap lupa nak bawa balik kot satgi..:)

Love story with a happy ending! i love it!

Thanks for reading this entry!

No comments:

Post a Comment

Aimaan Ahmad Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign