Aimaan Ahmad: sequence of pictures!!

Apr 28, 2011

sequence of pictures!!

saya malas nak taip. hahahahahahahaha.
miss aimaan ni!! minta sepak kat kening kot buat entry cam gini.


Pada suatu petang yang hening, miss aimaan pulang dr work. Otak rasa nak meletopletop. Tak cukup oksigen gamaknya. Lalu miss aimaan pun keluar halaman rumah. Amik udara kononnya! sambil jenjalan area taman, abis semua jiran tetangga nak ditegurnya. Lupekan si pelik ni!
.
.
.
.
.
.
.
.
Jalan melangkah semakin besar.Boleh pulak dapat idea bernas makan piza. Nak makan piza memang perkara senang, even nak berjalan ke restaurant tu pon amik masa dalam 10min. Yang menjadi sukarnya, kena lah miss aimaan terjah ke mesin atm terdekat. Haruslah bajet belanja yuk! malu nak mintak family (dalam hati ni berfikir)
.
.
.
.
.
.
.
.

yeayyy! sudah sampai.Tengok menu lu...... cissss! ini semua weekday punya promotion.so frustrated. uols tahu piza semakin pandai buat promotion dah sekarang, tahniah untuk piza hut!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
itu air saya!
.
.
.
.
.
.
.
.
.

sup terliurrrrrrrr. slurrrrrrrp.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
kepak ayam. abg piza dok pahe kamui nak order wing yang lain. Dapat yang seyes tak ngam anak tekak miss aimaan. Korang mungkin boleh kot. Try la weiiii.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
hikhikhik. Piza Hut. Hot. alamak, 3 slice mana cukup ni. Jiwa tamak berkata kata dalam hati.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
meksu! seghenok dapat piza.
.
.
.
.
.
.
.
.
Miss aimaan bersama coursemate, Lama woo tak jumpa. ada 10bulan. semua dah mula bawa haluan masingmasing, Kerja jer memanjang...acah acah hebat gila.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
last! entry di akhiri gambar miss aimaan jugak. Hadapppppppp!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


selamat lah korang menghadap gambar bosan miss aimaan


thanks for menjengah this entry!

No comments:

Post a Comment

Aimaan Ahmad Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign