Aimaan Ahmad: Sedap foreigner masak!! blueekk

Apr 22, 2011

Sedap foreigner masak!! blueekk

peunggg langkas tangkas cargas miss aimaan ke shah alam bila vivaz SE berbunyi macam ada panggilan masuk. Ye itu memang ada seseorang yang telepon. aiya! Mau kacau apa pagi-pagi cerah tak buta ni.

Ropenye! Cousin Miss Aimaan tertinggal nota dalam kereta. Nak, i hantar pulak nota tu. Kau cakap je la terus teraggg yang kau rindu ngan aku. Kan senang.=p

Dengan alasan final exam will be held on monday, But tomorrow & next tomolo. Miss Aimaan masuk floor a.k.a kerja la sayang weh. oK Fine! I pergi s.alam, hantar nota. Then we lunch together demi merapatkan ukhwah. Ingat nak tapau dia sekali, naseb baik loan Mara belom masuk. Tengok2! Betapa kejinya kakak lain mak bapak ni.

Then Miss Aimaan cam nak la pilih-pilih makanan yang ropenye luar biasa, i means food presentation menarik. even food's name sound familiar. Just translate tu english. Who care!

Ye! Rupenya memang menarik, dengan harga murah berpresentation camgini kan!

I tengok makanan cantik memang suka berkobar-kobar.perghh rasa camgini memang payah nak jumpa. Tisko je ade jual food tak sedap ni. Rugi duet! rugiiiii! even $5.90. Tapi kepuasaan pelanggan tu penting, baru ada repeat customer. Baru i terpikir , masa i nak order td i terpikir, kedai ni tak ramai orang, mesti kureng sodapp. Sangkaanku betol!

Balik rumah terus buat chicken fried letak bawang + kunyit.Itu lagi sedappp! Siapa bakal laki I, itu lah makanan ruji anda nanti. Take care!:)
hahahahahahaaahaaaaaa...

Moral: Tips nak tahu kedai tu tiptop, haruslah ramai orang yang teruja membeli even kena queue panjang, janji sedap. Puas hati.






Thanks for reading this entry!

4 comments:

  1. mcm makanan kat tesco punya foodcourt...huhuh

    ReplyDelete
  2. yg dlm pic tu ke?cantik je ghupenyee..ni la org kata dun judge the magazine by its cover girl ..keke ^^

    ReplyDelete
  3. Malaysia jugak yang banyak makanan menarik... :)

    ReplyDelete

Aimaan Ahmad Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign