Aimaan Ahmad: OMG ! Weekend ku KejerrRRRR!!!

Apr 22, 2011

OMG ! Weekend ku KejerrRRRR!!!

Assalamualaikum.
selamat padi anda! eh pagi. Gud morning guys! magandang hapon( tetibe tagalog, harem tak betolkan). sekarang ,saat ini, aku memang dah BERJAYA memperolehi job, tetapi masih lagi entitle as Learning curve. Bytheway, Alhamdulillah. God blessed me & uols.

Kira ni minggu pertama miss aimaan lerrr mau mauk keje. Hah! schedule sudah keluarrrrr! kelepek sebentar! wekend kejerrr! 6.30 pagi i dah terpacak depan pc handle system sambil jawab call homeline & businessline customer. tapi i gerenti call tak byk during wekend alsebab musababnya orang malaysia ni mesti masih bedengkur sampaila pukul 10kan, takpon 12 tengahari kan.Jadi hari itu i rasa cool, cume masih rs secalit gementar kalau2 ade customer call sambil memarah... i nak pitam kalau kena marah!:) risau ni.

schedule above shown every thurs & fri is holiday for only 2 weeks

Nasib baik yuk!! event-event miss aimaan kali ni will be held on that day. so takde effect la yg buat i nak bengang dgn sengaja kan. event rabu malam, i dengar talk yg memboleh kan i berpeluang memenangi set meja makan, mahupon satu set sofa. fuh! bujang-bujang pon kepingin gak nak personal set dream house kan.Bapak keparat!!

khamis!! cam ada invitation preview movie kot.Jumaat pon cam berjimba-jimba dgn kengkawan. huhu. sabtu ahad masuk kerjaaaaaa!! aish kecian sungguh newbie belaka-belaka, kena buli ke( ayat nak mensarcastic suasana)

Tapi i masih berazam akan kerja sungguh-sungguh yuk! aja2x fighting! Gambateh!:)






Thanks for reading this entry!

No comments:

Post a Comment

Aimaan Ahmad Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign