Aimaan Ahmad: i want to be someone ONEDAY!

Apr 21, 2011

i want to be someone ONEDAY!

Gambar hiasan yang di petik sendiri melalui camera HD.

Assalamualaikum!!
kelmarin! Rabu. usu I call. "Hey along, where r u? tonight got talk with Dato' lorh, u wanna join me". i said," ofcourse la". Tanpa memikiokan kesukaran i pd mlm itu hari, i actually kt shah alam kot tyme tu. The talk held at wangsa maju. The place that i never come yet.

What i had to do is, i follow my instinct plus my gps. Haha. That time GPS is my new tool, alaa handphone baru i. Dulu kan i penah letak entry yang i kepingin satu handphone ni. But now, i just bought it.. boleh la features dia..

Yang kelakarnye, talk kul 8.30. i sampai sana dlm 9.50 malam. Macam biasa muke tak malu i, harus lah i jenguk2 jugak what going on kan. Then masuk je training room tu, hah! i jumpa helmi GIMIK tengah buat talk. memang kelakarla tergolek2 dia kt stage. Dia je tergolek, i masih di belakang steady! cool! sengeh2 tanda suka!!

review: i loike it!! Dnavechee satu jalan perniagaan! :)






Thanks for reading this entry!

No comments:

Post a Comment

Aimaan Ahmad Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign