Aimaan Ahmad: murtabak meggiii.....mmmmm lazaaattttt!

Apr 21, 2011

murtabak meggiii.....mmmmm lazaaattttt!


Hi guys..assalamualaikum..

Sekarang wktu khamis petang. Ujan rengai2, guruh masih berdentum. Miss Aimaan cam bosan, sebab hr ni cuti. Guys ingat tk hr tu i penah kecoh2 yang i duk mintak2 hampa doakan i sbb ade OJA.

Then thanks GOD berkati doa anda n miss aimaan, bsungguh jugak i pulun untuk test ni. I takott jarum.tertibe! I TAKNAK menanam anggur je eben i faham malaysia tk byk usahawan anggur,tp belungguk yg menganggur..renungkan¤



Apa yg buat miss aimaan buang tebiat hr ni. I memasak u! Buang tebiat apa. I mmg salu dah memasak tp bila tebiat tu mai, perghh.. 2 ,3, 4 dessert penuh meja..buka buka peti ais, ikan bilis pon rs nak goreng.. i dah nak berhenti menaip blog laaaa.. untuk entry bosan ni.. Di atas td dah letak rope murtabak meggiii yg i
buat tu..

Haha..kasi terliur sikittt.byk pon takpe. Misscall i, t i delivery recipe..¥$%¤








Thanks for reading this entry!

No comments:

Post a Comment

Aimaan Ahmad Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign