Aimaan Ahmad: Yuna mengkecohkan kan London!

Apr 22, 2011

Yuna mengkecohkan kan London!

I'm the biggest fan of YunaZarai. Waktu tu Yuna tak femes lagi kt malaysia, tapi byk dah kengkawan obersi citer-citer pasal Yuna. For the first time my friend that studying in AEU, ask about Yuna that she coming to UniMalaya, Lembah Pantai. I study UM, tapi kalau Barack Obama datang buat show talk++ pon , mesti tak tahu. Yuna came to Um. Buat show.Fullstop!

Then i seacrh melalui technology youtube, Suka-suka! The way she deliver the song and message from the song. Since i knew her on the youtube, i'm being her fan till now.

Now, Yuna got show at astro.setiap episod kot i tengok.. suke yuk!
Kengkawan sekalian , ok je korang join sekaki jadi follower YunaZarai ni. I tak kecik hati.

Yuna Inspired ep 24



p/s: nak jumpa Yuna. Kena join contest Yuna la ni.






1 comment:

  1. Haah dulu yuna ada datang um..dia buat show kat tepi kps..yg ade cam pentas tu..ape dah namenye lupe..ak pegi tengok aritu..die dtg perform dgn estrella..time tu yuna x big big famous lagi..die baru nk meningkat..tahun 2008 x silap..

    ReplyDelete

Aimaan Ahmad Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign