Aimaan Ahmad: kutu ini tidak menjengkelkan

Apr 7, 2011

kutu ini tidak menjengkelkan

Assalamualaikum

Kutu dibawah ini memang rupa yang menjengkelkan.Memang tiada bau, tapi sgt menyusahkan & kelihatan kotorrrrrrrr.. (gaya geli sungguh-sungguh, smp duduk mencangkung di satu sudut meja)

picture credit to Erni Aziz

Siap boleh main beratur panjang syok syok mencari segala kturunan di raja kutu.Yang mak budak duk kilit anak tu siap berkata-kata dlm hati," Mintak-mintak aku paling byk kutu, boleh riak sket". Motif?? Gadis bergetah rambut kuning sakit hati. "Asyik turn aku je cari kutu bebudak ni, eii eii ai siap bergelak lagi."

picture credit to Erni Aziz

Tapi uol's, Miss Aiman ingin berkeras ye disini. Bukan ini kutu yang tidak menjengkelkan. Kalau kutu ini kesukaan ramai, rosak dunia.

Sekarang ni Miss Aiman nak cr geng main kumpul duit kutu. Tengok coleague siap ada reunion gathering bagai bila time nk bagi turn duet kutu. Sgt best! Boleh byr roadtax& insurans kete, bershopping tak hinggat( mata berbintang2), beli barang kemas.Buat pelabura di zaman bujang. Kata nak jadi jutawan. Kalau mahu jadi millionaire, before umur 30 mesti ada 30k in hand. Kata Azizi Ali. Tak caya? try ar..... semua boleh balik skang ye.Pikir cemana mahu dpt ongkos sebanyak itu. Nak buat bisnes? bisnes ape ye.






Thanks for reading this entry!

17 comments:

  1. kutu kaler puteh ep? hoho baru tau.. real ke gambar kutu 2

    ReplyDelete
  2. baginda: real la tu..nampakkan darah yg kutu tu sedut.. yek.

    ahmad endo: tang mana yang best tu.. hehehe

    ReplyDelete
  3. cet...ingatkan duk cite pasal kutu binatang tu...terpedaya...huhu

    ReplyDelete
  4. hahaha berjaya mempedayakan org...:)

    ReplyDelete
  5. salam..teringat plak masa zaman budak2, ade kutu ats pale. Seksa gak tp sekali dia kene ngn syampu berubat...sume gugur, jatuh bersama syampu. =)

    ReplyDelete
  6. raudhah: padan muka kutu mati mengggeletar lps kena ubat tu kan.=P

    ReplyDelete
  7. sy suka men kutu. meh ajak saya :]

    ReplyDelete
  8. gatal kpala sat tgk pic tuh..euwww geli geli...

    nk main kutu duet tu kena cari geng yg btol2 pgg pada janji..kalo jnis yg makna duit,naya gak kalo die nak stop tetibe lps die dpt bahagian dlu..huuu

    jd jutawan jgn lpe saya ye aiman :P hehe

    ReplyDelete
  9. nk jd milionair main ku2 kene r kolek sorang 10k sebln...main 100 org, 10 bln...hihi...

    ReplyDelete
  10. suerafa: dpt geng dah ni sorang.haha..

    ReplyDelete
  11. alexa yussida: hehe.. jom main kutu jarak jauh..haha

    ReplyDelete
  12. linda rahim: guna duet kutu la jd kan modal.uish jauh sungguh perjalanankan..:)

    ReplyDelete
  13. maen kutu, shiok bile tibe turn dpt duet! Wooo..
    Ermm. wt bisnes, ternak kutu la Miss Aiman. ;p

    ReplyDelete
  14. milly molly: haha..ternak kutu tak dpt wet.. kalau la kutu sejenis mkanan mcm sushi ke.mst tak rugi.

    ReplyDelete

Aimaan Ahmad Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign