Aimaan Ahmad: where am I during Valentine's Day?

Feb 22, 2011

where am I during Valentine's Day?



14Feb2011 is my first day on job. Tomorrow, public holiday for maulidurasul. sangat seronok that day.. then v totally fully our dream to picnic together in front of beach. Akhir nya I'm here!! cuci-cuci the mata je la kali ni.


with twin diff mum & dad. i ada bear ni tapi color puteh. sibuk je nk interframe bear i.
tapi ok je kalau ada yang nk tambah lagi satu bear.


In front of our hotel, ala2 apartment. Juz put rm 80 per accomadation, v r staying together 1o peoples. fuh!! sangat sangat berhimpit , bagus jugak, no need to use blanket while sleeping. haba original mereka semua! hahahahaha..
the picture below is before going to beach. bermandi manda. v just sleep for 3 hours, las nite v have BBQ in front of beach... jangan zelesss uols!! tapi bateri cam enggak ade dong.. no picture la. ktorang siap buat poco2 di tengah malam disinari cahaya bulan. fulamak!! susah di buat orang.



sesuatu yang i dapat rasa.kaki kiri ku. hahahaha..suka ada aksi pelik.
kaki kiri mmg kurang aktif dr kaki kanan. untuk membuktikan kehadirannya, mula la nk buat pelik2. SEE!! i dah kata kaki i....



menuju ke pantai ke laut ni?? gambar dari belakang pon perlu what.. teheeee~:P




OMG! i can floating.. just learning it there. self confident skill. emua orang boleh floating, tidak kira saiz badannya. sure! i gerenti tak tipu... just lay down n feeling to float. gerenti floating!!! semua pembaca i muka bekerut-kerut , tak puas hati ye!! memang boleh dear!!!





di tengah lautan. memang jauh gila dri pntai. dlm 200 meter.. i pasang dlm 11 pagi cmtu.. morning, memang leh merantau lautann la..boleh cube!! syok sangat...... ada yang teringin nak g gak kan..







aksi melompat yang kurang berjaya... baju berat ngan air.. reason kukuh kot~ hahahaha...







di pesisiran pantai... akhirnya mau pulang.....








ondaway pulang.. singgah2 la dlu.. kalu tak singgah mana sah....... jadi makruh kot.. :P
berposing lak harus... wow!!!!




3...4.... dear!! pict here! zuuupppp.. berderuuu semua lakukan aksi masing2.. that all my housmate...good job!to camerawoman...:~) M.E.





Makan tengahari baru.. semua excited. dorang ni takde time emo la.. sape emo memang rugi..muka pon kelihatan tua..... seee our sweet young face... :P







Last pose, at the beach.. i sj je g lepak atas kerusi tepi pantai tu. kononnya nk menikmati pemndangan tepi pantai.. huh!! so cool..... banyak betol partner disitu, semua enjoy holiday with their love. aku pon mula ar nk berangan2.. buah angan-angan.. datang lah anak kepada makcik duk usha aku dr jauh.. "akak, kerusi ni nak duduk kena bayar"..balas i" oyeke, sori tak jadi nak duduk la." hahahaha.. kedek betol.. tu la tempat pelancongan di malaysia.. do something yg buat i attacted nak melancong boleh..haha..apa kaitan kan..:)

thank you for reading..end of this memories here,create new memory..coming soon.! teettttttttt? ar teko??

No comments:

Post a Comment

Aimaan Ahmad Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign