Aimaan Ahmad: Datang sini memang muntah!

Feb 22, 2011

Datang sini memang muntah!

Yes!! Dimanakah lokasi ini??























v like to try something new... not new food..new food restaurant.elok sampai semua bersedia dgn bowl, garfu, senduk sekali. belommm lagi sampai setemboat naik boat nya. Tak!! v , when comes to makanmakan memang takleh tahan nak bersabar.gilak la.eksaited masing-masing.:) Especially Yana. a.k.a berkaca mata ----> clue.






Baru sampai tong gas( di bawah meja) dan pengeluar api( i tak hengat namanya amende).. ahh!lupekan.Muka semua membuak buak rasa t.a.m.a.k. aish...! pikir2 nak amik ketam banyak2 nih.. satgi tak berbaloi bayar semurah $22 per kepala.. i patutnye boleh share je ngan ekin.. portion perut i dah la cenonet je. gila untung tokey kedai Thai Restaurant Wangsa Maju ni...



i cakap kat itu uncle.. mau tutup ini kedai pukul berapa ma?? around 1.00am. v reach the kedai one lepas mgrib kot. rasa mcm nk stay back stay up kt situ till night...uncle tu bising-bising.. ow! kalau macam tu banyak rugi lo... tawu cuak.kami dah la 11 org kali ni. pukul rata ar seafood kawkaw malam tu.















hah! bagi yang dah siap di steam kt terus.. abis semua seafood naik boat.. boleh pancing guna senduk dah... sangat sedap beb... i remind myself.. makan mende alah ni banyak.pastu jangan gelak.. apsal jadi mcm tu eh?? i ada satu penyakit ni berjangkit. hahaha.. pas makan kalau kawkaw banyak..penuh smp anak tekak balik.. kalau gelak gerenti muntah balik.. kan rugi plak $22 i.. Baik i muka serius.. haha.. Serius tak serius mana pon.











Masih menikmati kelazatan.. bahana pas ni tak terbayang lagi.. bakal sendat la semua seluar i.. haha.. yang mula2 duduk menguncup.. mula mengembangkan kan kaki pelahanlahan. Inferens ni i dah buat.. memang berlaku beb.. major pendatang makan steamboat..kembangkan kangkangan kaki.. haaaaaaa:) jagi keje plak usha bawah meja.. i & kwn i.bukan i sorang okie!! :P








Then tangan mula memegang tali pinggang .Perlu dilonggarkan.siot je:P









amik ko!! gedebok gedebok semua sudah kekenyangan mcam ulau sawa dah eh makcik tengok.. seyes beb. berat i naik skang.. tapi sangat suka.Lama dah i idamkan kenaikan berat badan... janji Jangan Gendut... Scary mary kot Gen. hahaha..
so ni la precious moment ktorang been together in a small house with a big heart..... thanks readers. Have a great day too ! okie!:)

No comments:

Post a Comment

Aimaan Ahmad Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign