Aimaan Ahmad: saya ada twin! Terbongkar sudah

Feb 22, 2011

saya ada twin! Terbongkar sudah

morning-morning!! Waktu ini ada yang ketiduran dan yang sedang bekerja tak leh nk kata apa la.memang anda sedang bersungguh mendapatkan money. Hari pertama i masuk kerja petang, bukan kerja apa sgt. pergi training syok2 je!! Minggu lepas langsung i tak mampu nk upload 0r hupdate any post due to my pack day focusing on my induction week.. woow!! how bz i am now.... poyo je. but I'm still remind my self to care my health.. elok abis je week lepas, i got morning fever. but its doesnt affect me. I'm still going to jog with my lovely housmate..



joging-joging-joging-joging-joging-joging-joging-joging
lebih kurang macam tu bisikan halus yang berkata2 dalam diri aku!



SEE!this is my twin.. so sweet. ijustknowher for 2month.now v r roomate.


ye sayang! macam biasa..i n fren going to TamanJaya. i'm sure other people yg suka jog kt situ pon aware about us. mana tak nya,kalau datang untuk berjoging je,takhape lah. ini kalau tak buat burung2 kt situ bangun tido ng kebisingan ktorang..memang taksah.kami bukan apa, juz want to do the best in everything we want to do.haha.poyo again!



This game!! seriously memang keluar peluh kawkaw. senang cita cara pantas nak membuangkan toksid.i suka!
tapi kami atleast 3 round pusing tasik tu baru bermain badminton. rasa tergugat kot tengok tok nek, tokwan, onyang sapa tah duk berjoging. yang cucu mereka berdengkur je kan..
Jom jumpa kami di sini every weekend
(sapa la yg berminat nk jumpa, ingat ko ni artis ke aiman) zzzzzZ



sweet dear!~ u'r doing the best bila bermain badminton. senget je shuttle-cock,i akan ingat angin je.



she like doing something healthy. no worries! i'll accompany u everytime..challlleenge!



whoaahh! sudah tiba aksi i. i mmg takleh nk control bila main cm ni.
swing sana.swing sini. macam melayanglayang, senang gila nak terbang.
SEE! i dah kata.bukti dah ada



again. focus the game. pakai croc, memang cari nahas nak melecek2.
akhirnya,memang i berlaku pendarahan di ubi jari..eh ibu jari~



shot3- well keep playing, focusing, aiming to be leading this game.kahkahkah.
tapi takde sape counting pon.





eh! eh! my twin. she quite god in playing badminton. call me if u want to fight with her....
bersabar la ye ekin.. aku lelong jap.


the last destination. equipment ni kami semua takleh tinggal. mesti nak main-main jugak. dengan niat nak jaga kesihatan. tapi kadang-kadang rasa macam comel duk goyang-goyang kaki.. hahahahaha..
sambil tu tengok dorang depan guna equipment. pastu bila bertentang mata mcam terus sengeh.tanda nk bagitawu la.
"i buat ni"



waktu ni i duk usha2, bila nak kosong ni. aim je.
nowadays, dah banyak dah auntie2,pokcik2, dorang aware dgn kesihatan mereka.
tapi malangnya yang aku jumpa salunye mesti dah pencen.
mereka yg belom pencen, kemana??
persoalan??





haha.akhirnya.aku dapat jugak pegang equipment.juz untuk berposing..alah.badan dah lenjun dgn peluh.kepala aku skang duk pk nk makan je.memang lapar after exercise pagi2...loss control already!!


exercise just to get ideal cutting edge, i dun care how weight i am. dah cukup lega kalau sihat bukan.




Kami pulang dengan senang hati.. salunya dalam pukul 10pg,pulanglah!
saja nak bagitawu lama i g exercise.



again!!
Lrt station.tabiat perempuan mmg susah nak berlari, nak lupa pasal snapshoot.
nak kata aku sorang je perangai mcm tu.memang tak la kan.. u can see by ur own self.
bila kami semua punyai jiwa yang sama. hidup lebih mudah.. gembira tak terkata kenali mereka.
Have a GREAT day!!

kawan-kawan di luar sana

No comments:

Post a Comment

Aimaan Ahmad Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign