Aimaan Ahmad: Bercinta la nak pegi

Feb 26, 2011

Bercinta la nak pegi

Sampai tak ter-pegi saya menonton nonton movie yang di jemput NI. Bukan setakat menonton MOVIE FREE , dapat dinner sekali. Paling lekeh pon ni la makan pop-corn & pepsi! Mesti koraang musykilkan.. Memang i tak join contest. GSC tu macam mak angkat dh skang ni, bila bosan je. Mesti ada jemputan i menziarah mereka..
INI CERITA YANG DI JEMPUTKAN TU! i pon tak pasti serenok ke tidak ceritak ni.
To my Newskaki team , next monday got movie again:
Preview of The Fighter details as follow:
Director : David O.Russell
Cast : Mark Walhberg, Christian Bale, Amy Adams, Melissa Leo
Date / Day : 28 February 2011 (Monday)
...Time : 10:30 am
Venue : GSC Mid Valley
RSVP me at adminNewskaki.comTq
Tapi malang sungguh. I tak dapat g. Nampak nya i rugi movie n makan-makan. Bab makan ni i susah nk miss. Kalau korang penah tgk i, mesti rasa mustahil den ni makan banyak. Susah donk mahu berenti kunyah ni. :) (ada tips?)

Kebiasaannya, BILA di jemput menonton movie gsc secara free. Kena provide mereka review as penonton shj. simple kan. Kasi banyak sket pembeli tiket wayang time movie ni keluar.Taktik mereka kan. Tapi keseronokan pada den jugak. Free-free sapa mau bagi free. Kalau takde pulangan.



Kesian kt i. Keje time tu.Nak kena pancung ngan trainer ke cik aiman oi. sedey ni, Dah seminggu nangis. ..
( korang buat je muka menyampah, i tak kesah..)
Kalau trademark aku, aiman: eh ada aku kesah..











3 comments:

  1. peh...bestnye...cane bleh dpt jemputan tgk muvi tu? ade jd member pape ke?

    ReplyDelete
  2. ade buat deal sket ngan dorang...

    ReplyDelete
  3. owh...ingatkan ade register pape ke...masuk contest ke...hehe

    ReplyDelete

Aimaan Ahmad Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign