Aimaan Ahmad: Sesi angan-angan Mat Jenin!

Feb 24, 2011

Sesi angan-angan Mat Jenin!

Mak Jenin pon rasa-rasanya tak penah ada angan-angan macam den ni. Tula pasal den cop dulu sebelum Mak Mandir cilok. eh! itu isteri PakPandir. Krooohhh! den silap...~:P




Bytheway, ASSALAMUALAIKUM guys!! How's today?? Do u feel greattt?? Must be great even u're not feel great.. saja nak bagi ada mood skeq ske'q. Hari ni den berpikiran macam mahu menghargai apa yang ada, & mahu membuat penambahbaikan apa yang ada. Tidak feninkan baca. Kalau begitu, kita teruskan lagi dengan angan-angan ini.




Melihat pada kereta kelisa gold persis keemas-emasan ini! Den ada impian mau modify ini kereta. Rasa macam kiut je instead of kita beli mini cooper.kahkahkah.sapo mau bayar kalu tak mampu, tok soh duk berangan la nak beli mini coop. Even pakai kelisa SE, ramai sey yang menanyakan den, tak mau jual ka ini kereta??




Bermakna dia mahu membeli.aiyakkk! Besst woo kelisa, mudah nk nyelit2,parking cenonet
pon still muat, sebut pasal minyak memang saving, kalau nak pecut pon bagi 130kmj pon sudah cukup.. macam lipas kudung. kalau 160kmj, memang ko takkan kenal orang lain dah dalam dunia pasni. Masuk alam lain la..~:) Kelisa mampu memperingatkan kita tentang keselamatan sebab dia ada gegaran mahupon vibrate tapi tak seteruk kancil nya gegar.haha











....I sebenar suka sangat ia bertukar menjadi begini....

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Nak macam ni..Bolehkan??

sumber dari www.kereta.info






Banyak lagi modified kelisa yang kiut.. memang style gila. Sukak den tingok. Contoh dibawah ini.Kalau ia bertukar warna MERAH pon i suka.

sumber dari www.kereta.info




sumber dari www.kereta.info


Best kan tengok modified kereta. Tapi i suka Kelisa je la. Best bukan??mengantuk la..
Motif?!

3 comments:

  1. he he he..... cantik....menarik...tertarik...kalu mampu tu bole aje kot.... tp yg original lg cantik kot...he he he

    ReplyDelete
  2. haha...jgn jual kt org lain...kt aku xpa.....hehe...ak nak ak nak...

    ReplyDelete
  3. honestly..kelisa bagus ke?sy decide nak beli kelisa..

    ReplyDelete

Aimaan Ahmad Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign