Aimaan Ahmad: Do u want be a million of them?

May 31, 2011

Do u want be a million of them?



Nowadays,

People looks in big amount.
Everything is BIG.
Everything prefer to word Jutaan.
Nak contoh, Jutaan Terima Kasih.
Nak lagi baru Himpunan Jutaan Belia di Putrajaya.


Haish..senang cerita.Angka Jutaan itu banyak memberi semangat.
Siapa di sini akan tolak rezeki kalau ada yang nak memberi SEJUTA RINGGIT MALAYSIA.




Dan sekarang hotfm jugak came out with an activity,yang gila-gila nak satu juta likE on hotfm fanpage.Kena bekerja keras.Kalau setakat nak satu juta, tapi tiada hadiah lumayan.Tak jalan.



Hadiah pon lumayan! Mula KLIK LIKE sekaranggggggggg!




Nantikan soalan yang akan keluar kt fanpage. Pat pat siku lipat sape cepat jawab. Dapatlah hadiah tu. Ipad2 tu. Miss aimaan nak jugakkkk. Nak free boleyy?



Nampak gayanya hari ni macam tak boleh je nak keluar outing. aik,bukan sama makna ka?
Lappy melekat dah ni. Nak usung tak larat.Thats the reason of ipad2. wink wink.



yeah! Tak salah kat korang sedekah vote korang? terima kasih.KLIK BANNER ATAS ITU!

Thanks for reading my entry!

1 comment:

Aimaan Ahmad Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign