Aimaan Ahmad: Jumpa Super Junior (M)!!

May 29, 2011

Jumpa Super Junior (M)!!

Sebelum kita teruskan perjalanan.Jom mengundi "vote" kata bahasa jawanya.Klik sahaja banner di atas, kemudian vote !VOTE FOR ME.... the more the better, you will get more movie passes coming ups! at Newskaki.com






Goodnite! eh eh belom nak tutup kedai lagi, belom nak bungkus tak buka-buka dah.Cakap je bankrap terbelit-belit.aduyai. Jom membaca sekejap! I just back from Putrajaya meeting with Super Junior M.


Yezzzzaaa!! Now I can tell to all my kampung, I meet SuperJunior eye to eye. itu nasib baik eye. Jangan mouth to mouth la kau! Pelik dah tu bunyi nyek.

Yea betol! Himpunan Sejuta Belia yang di gembar gempakkan tu. Miss Aimaan tahu ada yang berkata-kata ni, " malam ni yang sejuta belia tu eh", tak pon ayat cam gini " alamak terlepas nak pergi , malam ni ke".Takpe takpe semua jangan kecewa. Esok ada lagi event tu, tapi Super Senior je lah yang tinggal. Tu pon belom tentu kenal mereko nya haaa.( nak berdialek nogori, tp tak pandai)

Usaha mengumpulkan sejuta belia dengan pelbagai aktiviti. Ada baik ada celanya.Isu miss aimaan ni pasal budaya /sikap manusia yang suka buang sampah merata-rata. Bila ada himpunan macam gini. Semestinya lah ada aktiviti penjualan dekat booth2, makanan la, game la.etc.Booth lagu ni yang kita nk kena handle baik2 dan lagi satu pengunjung2 yang mai tu la. Abis persekitaran Putrajaya tadi bersepah-sepah.Kesianlah tengok pengutip sesampah dari sebesar gajah samapailah sekecik2 kuman. Pakcik tu jugak yang kutip. Hampa?? Duk terkinja terlompat2. Malu tau dgn Super Junior.

Lagi satu,miss aimaan pelik kenapa seorang ibu ssanggup bawa anak kecik yang baby ni duk berhimpun bersesak-sesak tengok konsert sedangkan anak kecik dia ni dah lenjun dgn peluh.Proses pembesaran budak tu nampak kurang baik ye. Maybe ibu tu fans si super junior tu.Tapi miss aimaan tak faham. Kenapa perlu sampai macam tu sekali? Dasyat!! Yang lagi satu ada seorang Pakcik dan Makcik ni, sudah lanjut usia pon. Simpati miss aimaan tengok mereka berdua sanggup berhimpin2 dlm himpunan manusia yang menyaksikan konsert hanya untuk mengawal anak remaja mereka yang duk tengok konsert. Kalau boleh nak naik pentas terus, Tempat nak depan sekali, betoi2 depan pagar polis duk kawal tu.Kesian mak ayah dia tu.Demi anakkan. Masya ALLAH. Teringat pulak pada ibu miss aimaan.

Tapi takpa. Untuk coolkan balik entry kali ni.Kita layan dulu lagu supergirl yang didendangkan oleh SuperrrrrJuniorrrrrrrrr! Huruf "r" nak banyak nak bagi tau dengan nada yang tinggi. Macam ala-ala speaker konsert nak melepaskan artis hebat buat persembahan. Taraaaaaaaa!!!
Saksikan!



Kadangkala hidup manusia perlu di isi dengan entertainment jugak. Kepala penuh dengan kerja kerja kerja. Haiyo. Apa mau bikin kalau gila kan. Muka pon tua berkeru-kerut belom sampai masa. Jadi ambil peluang untutk bergembira tapi berpada-pada. A precious time should be spend with the love ones.My Housemate!






Thanks for reading this entry!

2 comments:

Aimaan Ahmad Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign