Aimaan Ahmad: (Video) Press Conference Magical Musical

May 28, 2011

(Video) Press Conference Magical Musical

Hi everyone.Assalamualaikum. Ampun maaf di pinta donk lama bangat miss aimaan tidak menghupdate penceritaan untuk cucu nanti ni. ahaks. Bukan apa, komitmen pada kerja huh, miss aiman letak 100 % percent. katanye komitmen kerja.Tapi serius woo ini kisah benar!

Kebelakangan ini( reverse tape, cd da tak buleh da) miss aimaan almaklum la kerja 8 jam.SHIFT kau! Bila pulang.gerentong wa penat tahap gaban.Then miss aimaan mampu ketiduran shj. Bangun esok , terus ke kerja. Bosan sungguh hidup makan gaji ni.
"84% antara kita tidak suka kerja yang kita lakukan! 84% of the
people hate their jobs!"

Menakutkan juga angka ni... tapi bila dilihat sekeliling, memang ada
betulnya sebab ramai yang terperangkap dalam kerja yang mereka
...tidak suka. Masuk hari Isnin, dah mengeluh... menunggu hari Jumaat
untuk cuti :)

Saya tahu ada antara kamu mengetap bibir, berfikir sejenak, "aku golongan tak suka kerja aku ke hah? "

yea! That's happen nowadays.But people scare to take risk in doing what they like more. For example: Let's say ekin( bukan nama sebenar) like to make cakes, bakers etc. When see friends more prefer working in office hours and in air cond condition. Then, she stick to choose office hour persuading by friend's interest and behavior.

cukuplah miss aimaan motibasi kau hari ni! melalut banyak dah ni. Seperti tajuk di atas ler, I went to press conference Magical Musical. WOW!!!AMAZING! No word can describe how I feel when I'm watching the theater.All information anything senang je. Maybe nak menang ticket free pon boleh menjelajah lah di www.newskaki.com.

The cast delivered the message in a short video below. Watch it!




The hottest cast perform perfectly in theater. Definitely a big clap from yours.

Untuk menonton teater ni, guys bolehlah mula mencari ticket www.airasiaredtix.com
Hotline: +503 8775 4666. Kindly visit Sunway Lagoon portal at http://www.sunwaylagoon.com.

Said Aaron Soo, Chief Executive Officer of Sunway Lagoon and Executive Producer of Magical Musicals "I think audience should prepare themselves early to be amazed by the biggest musical extravaganza this country has seen in a long time".

Guys!! whatelse. Let's buy ticket now! The price worth it for our excitement.
Magical Musicals on stage at Sunway Lagoon 10 June 2011 till 17 June 2011.Except on Tuesday.

Korang dapat??!!haha.saja buat ayat sarcastic. Serius marcius, best theater dorang!! Layannnn.







Thanks for reading this entry!

No comments:

Post a Comment

Aimaan Ahmad Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign