Aimaan Ahmad: Because of you, who I am now!

May 15, 2011

Because of you, who I am now!

Assalamualaikum and selamat tengahari.

aik!! sudah tghr pun boleh online. tidak kerja??? ka? hah!! Hari ni masuk ofis tengahari. Balik malam .woo.. scary mary la ni sebenarnya pertama kali keje balik pukul 12mlm. Lo ni an bahaya gitu no jalan area Petaling Jaya ni, Kes pecah kete, belom lagi kes merosakkan wajah gadis.perghhh bersenang lenang je pembawa motor kapcai tu menyimbah asid. Kalau dgn gaji miss aimaan yang kecik ni.nak plastic surgery mana la mampu. Agak2la si jahanam!!! Nape la kamu bertindak begitu.

Guys! nasihat ambo. Demo jago diri molek deh. Berdoa sokmo.:)

Miss aimaan berbesar hati mengucapkan SELAMAT HARI GURU kepada bonda Wan Rusnaniah, Guru sksl,Guru-smka slim river, Lecturer of university of malaya.

May GOD bless uols. Because of you, that how I am today. U're the best!!! untuk bakal guru, anda perlu jadi guru yang cemerlang even student anda nakal sgt. But please remember, u student will appreciate u even not now, but later on they will think of you....=P

Nak cerita miss aimaan dulu kat smka nakal gak weyh.stop disini! Tak boleh bongkarkan. Nanti cikgu sycari samapi lubang cacing.haha


Dedicated song to all teachers and becoming teachers!
Terima Kasih Guruku



Thanks for reading this entry!

No comments:

Post a Comment

Aimaan Ahmad Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign