Aimaan Ahmad: Fast Five yang wowwwww!!!!!

May 1, 2011

Fast Five yang wowwwww!!!!!


hi guys. assalamualaikum.
Pagi semua teman-teman yuk. Bangun je tido , alahai pukul 12.30 tghari dah nak g keje. Cam malas sungguh mahu ke kerja. Miss aimaan mahu cerita donk. Malam tadi aya g menonton wayang fastfive.Fuhhhh!! Hampa semua memang kena serbu panggung. sangat besh!!!!!
Dalam hall tu siap tepuk tepuk tngan lagi bila ada action yang besh gila.

Miss aimaan pon tak plan nak menonton semalam. Housemate ada ticket lebih, haruslah la kann miss aimaan ikut midnight sekali.. Tak sangka, tak sangka 100% satisfaction with this movie.

Weh korang!! Hari ahad. esok isnin. Pakat p weh reramai tengok fast five. Mengisi masa lapang korang dr duk rumah memanjang menggali timah, melabur tak tentu hala.

Bermidnight di sunway! Time ni saya rasa saya yang foreigner. Sunway ni memang congest dgn foreigner. Jarang-jarang naj tengok malaysian. Kalau malaysian pon, gaya cam foreigner. Memang tak cam!


Fast Five Trailer



okeh! Kita kasi tonton Fast Five trailer dulu.warming up!!


kenapa ada perlu berdesup kemana mana TGV mahupon GSC sekarang??

** Pelakon semua superb, wowww!!
** Kelakar gilaaa
** sayang Torento, memang style abis
** Harga tiket memang berbaloi dgn tahap kepuasan keluar panggung samapai rasa nak tengok lagi sekali kot
** Penuh dgn moral , hehehe.. boleh jugak bawa anak2 tengok cite ni. Cuma part tepi pantai je potong sket. Tak elok untuk tumbesaran.. =P


Thanks for reading this entry!

3 comments:

  1. malam tadi nak tengok tiket sold out...tensen2...

    ReplyDelete
  2. Salam.visit here^^ nice blog.keep blogging :)
    Feel free to visit my new entry @ frommetoyou~
    (^____^)

    ReplyDelete
  3. bigdaddyz: memang sold out je memanjang.. kena reserved awal2..cite bess kot.. kalau dah tgk pon, tak rasa gari keluar duet nak tgk lagi sekali

    ReplyDelete

Aimaan Ahmad Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign