Aimaan Ahmad: jom cuci mata!

Dec 21, 2010

jom cuci mata!


bukan apa..saya suke kebek mende2 macam ni di internet.rasa macam kepuasan bila dpt tgk decoration rumah yg elegant2 ni.tambahan pula.ia berwarna Pink. ohh! really catch my eyes.
jom kita serenok2 dengan decoration yg sy pinjam sebentar dr website lain.


sgt berkenan for the whole decoration in living room


two pictures from the right side really catch my eyes.
confirm ! my room!


simplicity is elegant.


sweet the only word can described it.


hmm..this one.luxury house bleh kot letak. but color just nice.


cantik.!suke langgir panjang2.dr ats labuh smp lantai.


whoaah! nak hadiah kawen yang ni.
kawan2! boleh lah anda mengumpul duit sikarang.:P


this one.sempit.anak2 takde ruang untuk bersama.
yg berkata2 ni persis punyai anak 4 sudah.


creative bukan! bantal tetamu boleh buat cantek2.
dan di pertontonkan.
tidak memerlukan setorr! akan di follow.


the lighting extremely romantic. candle light dinner memanjang. (peace)


tiba di ruang dapur yg efektif.
memandangkan sy mmg sgt handal dlm memasak.
-sila pengsan-


suka!! saya merancang untuk my dream house.


landscap penting~ bila pulang kereja,
mahupon bangun pagi. melihat keindahan..
saya pasti nmpk muda bukan.:)


haa..! ini last picture.
decor bilik anak2 mummy.
korang! diam2!!
yang nk ketawa tu sila tahan! zzzzzzZ.



p/s: terima kasih ye kerna menonton kerenah saya di blog ini.
a-ri-ga-to


-END-


5 comments:

  1. amboi.. tau la tgh cuti~~.. jelesnye.. huhu~~

    ReplyDelete
  2. haha..fariha sgt jeles ye skrg..bg dia jeles lagi..

    ReplyDelete
  3. NTI DH WAT DECORATION UMH CM TOE SEDIAKN STU BLIK TOK AK YER..HUAHAHHAHAHA

    ReplyDelete
  4. hahaha..bilik tetamu.. jemput la mai umah..
    takde hal..

    ReplyDelete
  5. dh abis xda keja la tu.......ak tau ko punya inpirasi mmg tgi....huhu.....blh la ak lepak umah ko lama2 nanti....

    ReplyDelete

Aimaan Ahmad Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign