Aimaan Ahmad: First Giveaway Kelip-Kelip Bintang

Dec 15, 2010

First Giveaway Kelip-Kelip Bintang


Kelip-kelip bintang macam kelip-kelip mata kita. eh kelip ke kedip.


Jom mengira bintang bersama Kelip-kelip kehidupan 's blog!!
memang menerujakan saya bila jumpa contest ni.. bintang comel2.pastu kira2.
memang ia mengambil masa.its truely fun!!
tercari2 jugak ganjaran apa yg bakal diterima jika saya juara.
sangat misteri! apa lagi mari jadi bintang!!

kalau anda semua rasa teruja juga, boleh la klik banner di bawah ni..
Klik Jangan Tak Klik...~lalalala


Teruja bukan???! bila ada masa banyak terluang macam saya sekarang sangat seronok join contest2 ni..nak kira2 bintang kt bawah ni..

saya kelip2 mata.Tiba2 ada jawapan macam ini rupa..hehe
sungguh2 saya mengira .

713

or

723



3 comments:

  1. salam aiman,
    sorry yerk..akak check xd,
    n then akak tengok yg aiman x ada syarat yang no.2
    harap..aiman dpt baiki yer
    lepas itu, inform dekat akak~tq

    ReplyDelete
  2. ow baru pasan...seb baek akak inform..
    kalu tak dpt join contest ni..hehee:P

    ReplyDelete
  3. salam aiman,
    ok lulus!seb bekkan??haha, x pe
    akak kasi peluang untuk org yg berusaha!sila lihat senarai dilink berikut
    peserta GA
    :D

    ReplyDelete

Aimaan Ahmad Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign