Aimaan Ahmad: Aku tidak kuat, keranamu Allah, aku harus kuat!

Nov 14, 2014

Aku tidak kuat, keranamu Allah, aku harus kuat!






"Sayang, masalah di dunia kecil sahaja. Esok esok azab akhirat lagi besar taw"
"I tak mampu. I tak tahu nak buat apa"
"Look. Allah always be with u. Sebab Allah pilih u untuk carry all this. Allah rindukan tangisan u merayu kat dia"
"Kenapa I, I dah letih dgn semua ni"
"Sebab Allah nak u dekat dgn dia. Di saat u leka, ada masa tu u selalu berzikir. Takkan. Tapi bila u di uji, u tak lupa nak zikir, itulah perubahan kasih sayang"
Orang yang berjaya, mampu mengawal diri sendiri. Tidak kira apa jua rintangan, bergantunglah pada Yang Maha Pencipta. Dia sentiasa menenangkan u

No comments:

Post a Comment

Aimaan Ahmad Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign