Aimaan Ahmad: Lelaki suka benda cute?

Aug 6, 2011

Lelaki suka benda cute?


Mereka selalunya sinonim dengan kegagahan, keperkasaan, kemachoan ( apa jenis bahasa ni). Dalam kepala aku hanya nampak perkataan sebegitu sahaja untuk lelaki. They'll usually peminat utama bola sepak atau bahasa jawanya football/soccer. Mungkin ada yang lebih cenderung ke arah tae kwon do/boxing/ silat/tomoi atau panjat poko kelapa ( itu di kampung je la). Nak bagi tahu gaya gagah perkasanya dorang ni.



Tapi ada jugak lelaki yang suka rugby.Mereka yang suka rugby ni kebiasaannya mereka ni pemain softball juga. Itu menunjukkan mereka betol betol lebih mendalami permainan ini. Sebab selalu kita tengok orang yang suka bola sepak, belambak yang kaki bangku.Reti jadi penyokong, semangat menyokong tu lebih kuat agaknya.




Minat lelaki ni bukan sahaja pada aktiviti luar sahaja, berlasak-lasak rock climbing. Yang ada talent melukis ini selalu nmpk cool. Gaya macam conteng2 je, 1 mins je dah jadi upin ipin, ogy & cockroach.Hebat lahhhh!! Boleh buat jual plak hasil kreativiti dorang ni. $$$





Bagaimana pula yang suka tengok kartun? Mereka tak melukis.Tapi suka melihat ke'cute'tan kartun2 itu. Awesome knowing them like cartoons. Sebab aku tak berapa pandai tgk kartun. Tah tang mana aku bantai gelak, tapi tak lawak. Tang lawak ,aku tak gelak. Ada songsang sikit di situ. BUT CARTOON IS CUTE. Bangun tidur cari kartun haha! cute.Tak abis abis aku kata dorang ni cute. Sebab aku br jumpa laki suka cartoons. Stress cari cartoons.


Jom layan Mameshiba & BabyShiba











Haha cute kan!


Thanks for reading this entry!









7 comments:

  1. xkesah kalo dorg suka bnda cute tp rasa aneh bila lelaki buat2 cute mcm kpop..geliiiii

    ReplyDelete
  2. hahahaa..yang i pon geli.tak berbaju posing2.aduyai..hahaha

    ReplyDelete
  3. hehe jgn jeles2 tahu...suka cerita ...semua kartun2....

    ReplyDelete
  4. aih..dady pon suka cartoon gak ke..:) teman anak sekali eh

    ReplyDelete
  5. niera sokong sbb ada kawan lelaki niera yg mmg suka dgn kartun barney :)

    ReplyDelete
  6. nurul atikah: kelakar yang comel2 kan! =)



    niera: tula. lai ni berjiwa lembut rupenya.suka yg comel2.baru tahu.ahaha

    ReplyDelete

Aimaan Ahmad Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign