Aimaan Ahmad: Tapau jangan tak tapau

Mar 25, 2011

Tapau jangan tak tapau

Tengok gambar di bawah ni puas-puas. Tersengehsenggggeh ibarat menanti sesuatu.Tak tawu tak tawu. Ni la gaya nye, Si budak Birthday Girl.Dia, mula merancang yang di luar jangkaan kotak bolat2 pemikiran Miss Aiman. Saya bukan apa, terlalu kaya skang, Macam rasa tolonglah minta benda yang lebih berteknologi dan mahalkah?



Dia mungkin pintar. Alang-alang besday girl, perlu coba ni menapau kakak yang tak berapa nak lama bekerja ni. Tanpa perlu Miss Aiman bertanya, Message pon sampai. Nak hadiah Harddisk. Ingat budak ni nak bg tawu balik ni nak massage kakikakibukulaliku.

huh! Hadiah tu sgt murah. Nak berapa adik kesayangan ku.. ( sambil berfikir celah mana nk byr ni, boleh ganti dgn pendrive tak).

Happy Birthday Nor! May God Bless u & us! Result kena hebat, baru along bg hard disk.Mungkinkah berduit aku time itu?







Thanks for reading this entry!

8 comments:

  1. eh jgn comment begitu. nanti budak tu tak abis2 usha blog kamu..haha

    ReplyDelete
  2. haha..serius comel la :) sama cam kakaknya jugak..

    ReplyDelete
  3. haha..sy sedar ini virus amik hati..

    ReplyDelete
  4. hehe mana ada..ini pujian ikhlas :)

    ReplyDelete
  5. baik! terima kasih.... bebesar hati mendgr nya..haha..kan dah mula pera-sannn.

    ReplyDelete
  6. sy tergesa-gesa nak tido la ni.keje kot esok.

    ReplyDelete

Aimaan Ahmad Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign