Aimaan Ahmad: superlembs ke haku ni..

Mar 23, 2011

superlembs ke haku ni..

assalamualaikum...

ahh! tibe2.. haha..entri berkisarkan harini. aku superlembs ke atau mereka superduper jargon advance..seyes walaupon muka aku takmerah,tapi telinga panas berdesing.Ini macam perasaan tahan malu kawkaw.sebbaik aku tak puteh gebu mcm mereka diluar sana. Memang merah ar! kipas muka lajulaju mcm sesak nafas seketika.

well! Hari training aku selepas lunch kami sempoi. ilmu penuh di dada.Blaja kena smart. Dapat satu exercise. rest 1 hour.kdg2 begitu. Kekecohan kekancahan kami berborak berkait rapat dengan kisah2 futuristik la agak2la. Macam ala2 lelaki idaman suami idaman impian idaman.Tengok umur la jejak2 25tahun mula isu kawen je kan. Motip aku cite kt korang?

beerbalik kisah td. syok2 borak.Riuh ni riuh ni dpt byg tak. semua trainee fokus kt miss trainer kami. yerla. Bercerita dgn penuh emosi penhayatan bagai. Isunya. Kitorang perempuan tak suka kami leading dlm any relationship. Tanya bf, abg nak mkn mn? ikut ayang la.. tak suka cm gitu...tibe kelas senyap, malaikat joging..aku lak menjawab isu td. Aah la.. saya suka membontoti. Kuat kot lontaran suara aku.

hah! amik kau aiman! satu kelas hadap. aku tak berniat weyh nk guna perkataan jargon korang ni..haha.. seyes aku mmg ingat mcm mengikuti, memfollow... Bukan membontoti yang bukan2..bukan! Abiss! aku dah tinggalkan trademark yang mengarut2 pd mereka, dan paling busuk sekali, menjadi bahan gurauan.. ah dem! Aku menyesal tersasul............cry cry cry! i dun feel like to menghingus.yark!


mereka




si superlembs



muka innerson.suci++











2 comments:

  1. jdi trademark aiman la lps ni bnda tuh..hihi

    ReplyDelete
  2. haha..aish..tak mo la gitu. cukup2 la trademark "ade aku kesah!"

    ReplyDelete

Aimaan Ahmad Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign