Aimaan Ahmad: suatu malam, otak miss aiman hang!

Mar 31, 2011

suatu malam, otak miss aiman hang!

Assalamualaikum & seeeelamat malam.

memalam lah yang mampu menghupdate blog pon kan. kalau tak berapa nak rajin, terus nmpk tilam n bantal lorh.Layan mimpi g new zealand.HUH! Ada hati?? Jatuh gaung semedang.

otak hang kot!
otak krem kot!
otak meletop kot!
congest2.congest dengan ilmu-ilmu.Konon!







Untuk pengetahuan anda, miss aiman sebenarnya masih menuntut ilmu walaupon sudah di alam pekerjaan. Boring-boring. Tapi ok jugak! Seronok training. Yang menjadi tak she-ho-nok-nye bila tiba time nak test la, nak exam la, nak evaluate la.segala bagai. Otak start bagi signal hang. blinking eyes non stop. Bagi mensetelkan masalah tu. Miss Aiman telah menonton sebuah wayang kulit di gsc Pavilion. Ada logikkah disitu??


Oh! Pasti mengkarut je belaka. I puaskan hati otak yang gundah gulana ni dgn melayan movie "DILARANG MASUK".

Mesti kamu mula ragu-ragu, penuh pertanyaan nak tanya. ok ke tak? best ke tak? berbaloi ke?Jawapan---->satisfied!!! pandailah kamu menilai sendiri.:)

Rasa lega! Puas hati! Tenguk nescafe tarik secawan. Balik rumah tiba tepat 12.23am.


eh! Napa mata kabur ni..
Baru teringat esok evaluate untuk career enhancement miss aiman.
Doakan saya PASS ye !!



SEE! miss aiman terserempak dgn idol. Terkinja-kinja. memalukan.


p/s: stress ni untuk esok.Tolong amik hammer ketuk sedass.

p/s: Movie JANGAN MASUK akan ditayangkan mulai 7hb April 2011. Selamat Berwayang!

No comments:

Post a Comment

Aimaan Ahmad Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign