Aimaan Ahmad: Mak kate " Bila lagi nie?"

Mar 24, 2011

Mak kate " Bila lagi nie?"


Assalamualaikum

Hi guys!! today?? ofcos GreaT. Just like everyday, went to work.but this week fully working on morning. Fresh2 menghadap ilmu training.perghh! agak tak berapa nak layan selagi tak dapat breakfast.Agak-agak la perut kecik mcm miss Aiman mana boleh bertahan nak simpan stok lama2. woke up je, invest.Memang kaya indahwater.haha.senget

ah bosan la cite tu!! so, time training mmg enjoy balik awal dr orang.kul3.30 siap kemas2 brg dah, bersedia nak berlari ke train. yang berkata macam byk persaing. Naik train kosong je kot. Tabiat huduh sukar di bendung.Pantas ni langkah gedebak gedebuk smp gelecek dgn heel tapi muka maintain cool.

Miss Aiman: Abg, Kerinchi satu.
Penjaga tiket: Tiket takde. memang takde.
Miss Aiman:Awk tengah cube nak buat lawak eh.( muke terkerek bukan sengaja,ala cool konon)

Kawan sebelah aku:woi, ko Asiajaya ar beb.
(aku kerut-kerut)

Dem.celah mana nak sorok muka ni.Memang layak bg pelempang.Baru sedar berada di kerinchi.

AH! bosan lagi. Baru nie Miss Aiman terkezut tak smpai jadi beruk lagi. belum sempat. Dapat pemberitahuan official Kes Pertunangan Mengejut. Artis mana tu? Korang dah bosan eh dgn permainan media, pusing2. Kebanyakkannye rumors yang betol2 belaka.

Miss Aiman berhajat nak pergi menjamu selera jugak ke hari pertunangan itu. Dah di jemput. Harus Makan, Free kot.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.

Artis Chemor nie menjangkakan tarikh pertunangannya pd 26hb Mac. Really cool beb. Hanya seminggu kot buat kejutan keputusan kamu. Terus menjadi tunangan orang. Moga semua nya smooth , dan baik baik saja pak. Ikut cakap bonda yang terbaik.







Thanks for reading this entry!

4 comments:

  1. dialog 2 mmg seperti yg ak fikirkan..tp bkn la baby face...muke kebuda budakn...x sesuai!!!..hahahhaah

    ReplyDelete
  2. mungkin lepas ni pakai eyeliner menonjolkan skit mata kamu. kelihatan matured set kot.. tapi cm sweet gak wat cm skang..

    ReplyDelete
  3. insiden kat stesen kerinchi tu mmg best...haha~ ;)

    ReplyDelete
  4. kdg2 mmg kita tersilap kan..:)

    ReplyDelete

Aimaan Ahmad Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign