Aimaan Ahmad: Last Balik jugak rumah......Steak!

Mar 8, 2011

Last Balik jugak rumah......Steak!

Here i'm gonna share regarding what happen on last weekend. sO, friday evening after back home from my enjoyable training class. I was thinking back to my hometown, but i always easily changing my decision due to some issue. Its always occur when come to consideration time. Cancel la jawabnya dong!

So , aktiviti apakah yang dilakukan oleh cekmek aiman pd mlm itu?? whoahhhh!!

Time for reducing stress, burden, lontarkan volume menyokong2 pasukan dikir barat junior UniMalaya..Kata tukang karut. I kan dah supersenior. Jumpa separa senior semua ala2 nak halau i je.. na sorok muka, i memang muka excited bila terjumpa orang yang i kenal.. Tangan ni laju je macam nak lambai-lambai.. whoahhhhhhhhh! Perangaiiiii.:P Macam tu katanya.!

Berbalik isu dikir barat, eh sepatut nya dikir timur. Ade kesilapan technical ye di situ. They really make me enjoy their performance, the way they hentam2 ade group... sori! ore tawu kecek kelate jah hok pahe nyo.. translator---->> siapa2 yang pandai cakap kelantan shj yang faham.. Totally., dorang mmg superb besssssss! layan je... :) Thanx junior, bagi senior yang terkulai2 penat bkerja, we enjoyed!





Cerita tidak tamat disitu shj ye!! STRAIGHT AWAY to Kampung Baru ma.. Layan HR Steak House plak.. lepakingkong kt sana order sama itu Cowboy Chicken Chop.. Pun Bessss! Kau aiman amende makan yang tak besttt.aii cecite.


Oklah.Gelas sebesar jug ni $2.50.I order Red Dragon! woohaHa..
















Kami Balik pada pukul 3.00 pagi.....abis la kalau cucu aku bc blog ni nanti. Gila Ganas nenek outing tonight.


Goodnyte setik house...picture ni waktu siang akibat rembat dr blog http://sharinginfoz.blogspot.com


























....TAMAT...






P/S: Hari sabtu i tgk baby just born.Serius im feeling to be mother too..:)

2 comments:

  1. peh....dah la tgh lapo nih...huhu

    ReplyDelete
  2. hahahaha.. sgt kan.i pagi ni pon lapor ni.

    ReplyDelete

Aimaan Ahmad Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign