Aimaan Ahmad: masih merasa RAGU-ragu.

Jan 31, 2011

masih merasa RAGU-ragu.


Hari ini lagi sekali aku menapak depan Dr. Kemusykilan tentang sakit aku masih dalam persoalan.Kali ini boleh bilang 1,2,3. Dah TIGA kali aku bertemu dengan Dr. Mula2 jumpa Dr gila duet pastu jumpa M.A..Pon merapu aku rasa sebab bukan cek pon.::" kamu saket eh, nah ubat angin" Memang dalam hati aku tak suka benar2 dah nak pergi hosipital ka, klinik ka, rumah sakit ka, Aku Tak Berminat & sukar untuk percaya dengan pandangan mereka.

Haha. Aku ni berkata-kata "macam lah saya ini ada ilmu perubatan jugak kan". Masalah kesakitan aku ini tiada jawapan yang tepat. Aku dah bosan & aku tak kan ambil ubat sebarangan sebelum aku study dulu apa kesan makan ubat yg mereka2( doc) ni bagi.

Mesti kamu semua fikir aku gilak ka apa kan. Semua benda nk teliti. Aku susah untuk meletak kan kepercayaan pada orang la even mereka semua ada sijil perubatan. Semua ini sebab aku penah ambil satu ubat ini, waktu tu aku saket eczema a.k.a one of skin disease la. Benci kalu ingat balik. Aku makan je ubat tu. teruk! aku muntah2,saket pinggang, terus buang air besar. Amende la sume ni..Bingit aku ngan Doc.


Cikalang eczema sudah baik! dalam sebulan aku makan sesuatu ini.Pastu aku perasan perubahan pada skin aku. Ternyata MADU lebih mujarab. Sampai sekarang eczema pupus dalam hidup aku. tak tawu la plak kalu2 benda alah tu nk jadi balik.



ok2! Bersambung balik pasal tadi. Aku tak suka yg free atau bayar seringgit. Saket hati.
Dan aku tak suka klinik yang mention he/she doc pakar.Tapi peralatan pon takde form confirmation aku saket ape.


Konklusi di sini, lebih baik invest 3k dari $30.oo sahaja. To get confirmation our illness as soon as possible.
Skang ni macam2 aku fikir, yang melalut2. Sebab aku jumpa 2 orang sakit kanser. takoottttt.wuwuwuwuwuwuwuwuwu.




Dua2 dapat pengesahan bila dah last stage. at the end, they died. I've full of mission n dream in my life. I nak dapat peluang berbakti kt masy. Saya Nak!!









Tadi doc Pakarcakap ( aku rs dia br je dpt pengiktirafan kot).. u da problem kt usus. please do scan to get cnfirmation the illness at specialist doc n hosp. Scaryyyyyyyyyyyyyyyyy!! :(


Nak senyum puas2!










No comments:

Post a Comment

Aimaan Ahmad Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign