Aimaan Ahmad: Teruji secara klinikal C-500 Tablet Parut Nombor 1

Aug 23, 2015

Teruji secara klinikal C-500 Tablet Parut Nombor 1


Lama sudah Aimaan tidak muncul di blog kan. Apa kata anda luangkan sedikit masa membantu coretan saya hari ini . Alhamdulillah.

MAKSIMUM VIT C BOLEH DIAMBIL SETIAP HARI 2000MG
Untuk pengetahuan anda, keperluan vitamin c yang boleh diterima oleh tubuh badan kita hanya 2000mg maksimum setiap hari. Jika kita mengambil pada kadar melebihi 2000mg, ia akan membazir sahaja. Vitamin C akan dibuang melalui air kencing.

Jadi untuk memenuhi kehendak kulit yang dahagakan vitamin bagi mengekalkan keremajaan, mencerahkan, memulihkan parut, menyerlahkan wajah dengan pantas. Bukanlah dengan mengambil secara dos yang tinggi, tetapi ambil secara konsisten.

Nasihat saya adalah wajibkan diri kita ambil vitamin C 1000mg setiap hari.

Ia mampu meningkatkan sistem imunisasi sekaligus mengekalkan tenaga lebih baik!
C500 memberi kesan yang maksimum dengan kadar penyerapan yang optimum.

Aimaan ingin berkongsi mengenai C-500 yang telah teruji secara klinikal ia adalah Tablet Parut Nombor 1 hanya dalam tempoh SEMINGGU. Formulasi C-500 khasnya diciptakan dengan kombinasi ROSE HIPS yang menjamin ketersediaan vitamin c di dalam badan sepanjang hari.

C-500 memastikan pelepasan secara berperingkat selama 8 jam. Tubuh badan kita tidak mampu menyimpan vitamin lebih 3 jam, oleh lebihan vitamin c akan di keluarkan melalui urine. Dengan formula C-500 yang melepaskan vitamin c secara berperingkat, ia membantu tubuh badan mengekalkan vitamin c apabila ia di perlukan.

Kombinasi C-500 dengan Rose Hips meningkatkan kadar penyerapan sebanyak 35% daripada vitamin c biasa di pasaran. Vitamin c merupakan zat antioksidan yang sangat penting untuk melawan radikal bebas dan sangat diperlukan untuk pembentukan kolagen kulit, gigi,dan gusi yang sihat serta meningkatkan daya tubuh.
😊
Tablet Parut Nombor 1 yang terbukti dalam tempoh seminggu.


TERBUKTI SECARA KLINIKAL C-500 TABLET PARUT NOMBOR 1
TESTIMONIAL PENGGUNA C-500

Nama : Rahsia

Umur : 28 Tahun

Masalah : Jerawat di sekitar pipi kawasan tertutup dan di bahagian dagu, serta mempunyai parut jerawat sebelum ini.

Penyelesaian : Menasihati pengguna mengambil C-500 secara konsisten dan baru sahaja 3 hari, sudah menampakkan hasil. 

+Jerawat telah kecut, 
+Parut jerawat semakin pudar. 
+Kulit kelihatan lebih cerah 
+Wajah semakin berseri
+Lebih bertenaga
GAMBAR SETELAH BER'MAKE UP' UNTUK MENJELASKAN BAHAWA KULIT LEBIH CANTIK DAN MUDAH DI MAKE  UP KAN. TONA WARNA KULIT LEBIH SEKATA.

.
.
.
.
.


INILAH HASILNYA SEBELUM DAN SELEPAS 3 HARI PENGGUNAAN C-500Di sini saya telah berkongsi bagaimana C-500 mampu menyahkan parut dan jerawat dari wajah anda dengan consume 2 biji tablet C-500 setiap hari sahaja.

Kuantiti sebotol C-500 mempunyai sebanyak 60 biji. Ia mampu bertahan selama sebulan. Harganya adalah mampu milik dan tiada bau yang tidak menyenangkan ketika untuk makan C-500. Setiap hari anda pasti sangat excited untuk mengambil C-500 kerana tak sabar melihat hasilnya di wajah anda.


Syukur alhamdulillah produk Aimaan mendapat permintaan ramai dan ia terbukti berhasil.


Pertanyaan, konsultansi dan pesanan produk boleh terus hubungi saya:

Aimaan Ahmad
Sms/whatsapp: +60185713858
Email : nurul.aiman@live.com
Facebook : Aimaan Ahmad

No comments:

Post a Comment

Aimaan Ahmad Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign