Aimaan Ahmad: Craving Food Should Be Fulfilled.

Jul 20, 2011

Craving Food Should Be Fulfilled.

Raya! Baru raya setahun yang lalu.


Mana taknye, dah dekat masuk Ramadhan,Barulah kalut menggantikan puasa yang tinggal berbolan lalu.Masha Allah 11 bulan bermakan bermaharajalela, 7 hari pon sosah nak ganti. Teman! Jangan lupa ganti posa! * reminder*


Woke up 9.30,seperti biasa tak tumpah budak kecik yang masih menyusu. Terus pasal makanan. Mencari mereka yang lain * housmate saya* . Plan for todayyyyy? WELL! ALL OF US STILL IN RELAXING TIME.

"Seoul Garden", ada yang bersuara.

" Boleh tahan jugak, kepingin jugak, bila lagi", hatiku berbisik dgn ginjal.



Kami kalau ada je menu makanan/kedai makanan/kepingin makanan terpacul dr mulut.Nescaya hari itu pasti menjadi realiti.Akan dicari-cari sampai ke lubang cacing. *Kalau jumpa cacing,semua tak lalu*.We decided to go One Utama,sebolehnya taknak makan dekat Kerinchi.Orang kata tak best. Walaupun orang kata,kita tak pernah rasa,kadang-kadang ada jugak bernasnya.


ok! Ini One Utama. Akhirnya....


Eksaited memang tak ingat, parking memang kalau boleh nak depan Seoul Garden.Dapat betol-betol se-tinggan bawah dr tujuan. * Mindset Seoul Garden,perut dah keroncong*
Ya ALLAH. Under Renovation! Awatlah tak inform kt websita hampa, kami check awal2 tadi kt web, still did not inform anything to visitor/customer.Fail Disitu.Aku bagi 2markah je services.


*Google* Ioi Mall Puchong next location. Reach there for the first time after 4 years staying in Petaling Jaya. Jakon Batak Kolot Semua Ada.
Komen : Boleh tahan jugakkkk. Tapi lengang je.
(Nak jalan tu boleh berlaga-laga bahu,baru kira ramai.Itu konsert la beb!)






Hati berbunga-bunga rasa kt Seoul dah.Silap tak dress kot dgn boot bagai.



Teruja tak terhingga. Makan untuk 2hari terus.Pas ulang alik g cari makanan nak di-grill and celup steamboat ni.Superb layan. Meja kami paling bau hangit. Perut lapar, makanan nak cepat masak.Apalagi " Kuatkan api". Air refillable. Heaven! Tapi satu aku kecewa, takde ketam. Aku dari awal dah terbayang ketam yang aku nak steam, pastu aku pakai gunting and hammer.Ketuk ketuk ketang ketung atas meja. Kat kedai steamboat lain ada. Hati ni sampai situ nak makan benda mahal je.*Seafood* wink wink




Isteri Mail Lambung kekenyangan (arrow) bersama bff Malek. Walawiiiiiiiiiiiii. =) Terpengaruh.



Perut Buncit ala 3bulan meng-an-dung. Terus masuk exercise room.Surau tempat kamii bersinggah sebentar untuk menglangsaikan deal dgn Allah.




Adakah kami akan berpulang mcm itu shj?
Adakah kami sayang duit kami?
Adakah perut kami masih ada ruang?
Adakah otak berfikir tentang makanan lagi?



Kami tak boros, hati berkata-kata. Makan itu kepuasan.Nafsu serakah.





Yea!Ber-tutti frutti sebentar memandangkan aiskrim ini bukan makan keras selamanya.Ia akan mencair dan melalui lorong yang masih beruang.Masih BERSEPAKAT membeli aiskrim yogurt timbang. Sedap! Marvellous! Delicious! Gorgeous! ( Apahal gorgeous tetibe) Perut sexy best.Haha! Motif sgt.

Thanks for reading this entry!

No comments:

Post a Comment

Aimaan Ahmad Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign