Aimaan Ahmad: what she did last night?

Jul 6, 2011

what she did last night?



Am I insomnia already? who never heard about insomnia, pls raise up ur hand? But nobody cant counting it up. em. Why dun u leave ur comment tanda kamu menjejaki identiti saya disini. =)


Insomnia is a syndrome that a person cannot sleep, doesnt feel to sleep, and not sleep till the morning. How? Otak udang ke ape ni, kalau dapat makan otak-otak sedap ni. But I dun think i ni dah terkena dengan panahan insomnia, Oh tidak! Jangan! Takmau la karut-karut lagu ni. Kadang2 slalu jadi, pasai pa. -Gadis musykil-



Dah macam hantar luahan hati dekat kosmo dah. TAPI sumpah! Saya tak penah hantar. Yang atas tadi tu belajar dr pembacaan. erk!! Todayyy! I went out, letey wo keje luar. Bukan duk dlama ofis eight to five, then hip hip hooray nak punch card. Im working no time. As long got job to do, then bekerjalah. Inilah nasibku , hah, nak independent sgt.hadaplahhhhhh!



I found them a few day ago in youtube. Just know them. I like them.

I like them.Terutama yang main piano. uh! Im melting u! =)


Ini lerr koje si Aiman ni. Sepanjang malam duk dgr /tengok video mereka ni. Sampai sekarang, terus cari-cari mereka di Facebook di SINI. Terujaaa! Kalau dah teruja, terus tinggalkan comment di wall mereka lah. Baru afdal.. eheeeeee:P



Before you exit. SAKSIKAN video mereka. Taraaaaaaaa!
Dibawah ye darling



How? Korang rasa, bosan yer. Belom jatuh cinta lagi ye, ok! Fine! Fine!
Thanks btw layan posting saya ni.buuuuuuuuu Aiman. Selamat malam, ops! 3 Pagi sudah.. Jom tido.

Thanks for reading this entry!

No comments:

Post a Comment

Aimaan Ahmad Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign