Aimaan Ahmad: Rezeki 15 Syaaban.

Jul 18, 2011

Rezeki 15 Syaaban.


Salam! Walaupun masih tidak bekerja tetap, duduk golek golek je kat umah ni, tapi blogku yang kelihatan usang ini jugak tak mampu terjaga. Waduh! Sangat tidak bagus.


Setelah sekian hari berazam nak berpuasa, berpostpone2, Masha ALLAH . Perangai (!!!) dan akhirnya dapat jugak saya jadikan ia realiti di hari 15 syaaban.


"‎15 syabaan syabban bersamaan hari ahad ni...Buku amalan akan kita akan bertukar dengan buku yang baru..Sama-samalah kita membuka lembaran baru dalam hidup.Memaafkan dan memaafi sesama kita.Dan sentiasa istiqamah dengan apa yang kita inginkan selagi ia tidak melanggari Al-quran dan sunnah ...Amin (^^)"
Dipetik dari facebook wall Naziratul Nadiah atau tuan belog ini DISINI



Thanks to her because she remind me the benefit of 15 Syaaban. Dan alhamdulillah, bila i buka je email. I got an email regarding contest lot.my. My aim for this contest at that time memang nak ipad. To the winner of ipad 16 gb , Congratulation! Memang patut pon dia menang.Tengok post kt sini pon boleh.



Hadiah saguhati pon ok! Kita ok la, tak nanges pon. haha sebab tak dapat ipad nak meraung. Waklu!

Thanks for reading this entry!

No comments:

Post a Comment

Aimaan Ahmad Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign