Aimaan Ahmad: untuk kedua kalinya ....traumakah?

Aug 22, 2010

untuk kedua kalinya ....traumakah?


yeay..semangat ni... tak sabar nak tgk baby BOY ...
anak kpd makteh yang ketiga..

siap2... terus ke Hospital T.I<>

memang excited sesgt..nk tgk baby..
comel kah? gebukah?
kecikkah?


walawiiiiiiii.. mcm dapat anak baru gitu...
hehe..


bila melangkah je masuk ke wad GC..iaitu wad bersalin...

pergh..semua nya ada baby..antara nmpk mahupon xnampak je..
mana tak nye..ade yg masih dlm perut..
ade yang dah pndai mengeliat comel kt dlm troli...

soo sweeett mereka2 ni...
suci je aku tgk...

aku terus menuju ke katil 12..melihat makteh terlentang..
terlena antara sedar & tak je..

tgk baby..comelllnya...puteh gebu...tgn dia..keciknya..

nak satu????? @_@
hehe...


lepas tu kekecohan berlaku.. ada baby hilang waktu ibu mereka sdg nyenyak tidur..
aku hny mampu simpati..
bahaya jgk hospital ni..
penat tu mengndung 9 bln 10 hari..
tuptupp... hilang sbb hilang...


dan aku..
mula cool kan diri..
tgk keadaan sekeliling..

dah..mule dah..

loya!

angin naik kepala!

akhirnya...pitamlah aku buat kedua kalinya...



benda plg hodoh aku ada..
ni la masalahnya..

tak bleh masuk hospital...

sebab nya kenapa ...nak tahu??




aku xbleh tgk org saket berjalan dlm keadaan saket..tambah2 pmpuan bersalin..
dgn muke dorang yg berkerut2 menahan saket..pabila nk bejalan..
paling x tahan..bila nurse wat check up ng dorang...

training ibu2 mnyusukan anak..
time tu paling loya...
arghhh..
wanitakah aku ni???!


nak kate trauma..belum bersalin kot...
Aiman ni... still single..hehe:P


ni lah kali kedua..aku jadi cmni..
dan aku br tawu..aku alergik tgk wanita lepas bersalin...



mula2 dulu...tyme pertama skali aku cmni..
tgk wanita lepas bersalin sedang mengurut..

hahaha..kelakar gile..


aku bleh pengsan kt citu..
last2 tukang urut tu urut aku smp aku sedar..
& katil wanita itu...milik aku,..

sekejap je aku jajah,,
haha
...........kecian akak bersalin tu..


itulah kot sebab nya aku kena kahwen dgn doktor...tetttt!
:P

mana2 agen pencari jodoh..
jika ade kekosongan jawatan..
sila roger saya~>>>:)

No comments:

Post a Comment

Aimaan Ahmad Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign