Aimaan Ahmad: Akhirnya...di Kampung juga!

Aug 21, 2010

Akhirnya...di Kampung juga!




ni zaman2 kami first year dulu... agak berjinak2 ng times square lagi tyme ni




Salam semua member2 blogger yg di kenali mahu pon belum dikenali,atupon sedang mengenali...
hehe..
apekah repekan ini...

betol lah..memang betol betol betol...

dalam byk2 perancangan kite, puas ni dok merancang itu ini..
kesana kesini..
duk pikiaq smp xleh tido..
akhir nye ape jua rintangan & laluan yang kita lalui..
hanya ingin menemukan ape yg terbaek untuk kita...

dan
yang pasti...
apa yg kita sedang temui itu belum tentu kita tahu adakah ia adalah yg terbaek sebenarnya...
kita x tawu kan...

jadi penemuan demi penemuan ...
dugaan demi dugaan...
keputusan demi keputusan kita lakukan...

& itu yg terbaik...
never ending....

semangat ni pada mulenye...
"aku mesti duk kg..senang sket..semua dah ade..xpayah nk pk"...

lalu masa pon berlalu & berlalu..
mcm2 kputusan aku buat..sehingga tercari apekah ,dimanakah,..inikah..
dalam erti kate mahukan yang TERBAIK..

dari PJ ke SHAH ALAM..
bertukar2..
kerana percaya ape yang di lakukan pasti membuahkan hasil..

dan akhirnya..
aku pulang ke kampung demi mendengar kate bonda..

bkerja lah aku di kampung yg begitu tersergam indah ni..
daerah yang bersedia membuat kemajuan demi kemajuan..
aish.. ni lah KAMPAR..
tempat lahir nya aku..

fuuyoo canteknya! ni la TEMPATNYA



hampir setiap masa aku fikir..
betol ke aku ni...
nk duk cni ke..
aku muda lagi..
nak enjoy ng kwn2 kt pj..


akhirnya..aku bertemu dgn sinar chaya..
aku di sini sememang ALLAH tentukan berasbab...

iaitu

aku akan mencorakkan kehidupan adikku pd masa akan dtg..
jadi berkorban lah untuk 6 bulan ni...

wang ringgit boleh dicari...stakat nk byr PTPTIPU tu..
xperlu terkejar2..

ni baru aku nampak ni.....
:)

dah gembira dah duk kg...




2 comments:

  1. bgs pn thinkg cm tu........setiap yg diaturkn tu ada perjalanannya.....huhu

    ReplyDelete
  2. ye la penguin~ tq2 for ur support..:)

    ReplyDelete

Aimaan Ahmad Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign