Aimaan Ahmad: "Hari-Hari Webcam Photoshoot"

Nov 2, 2010

"Hari-Hari Webcam Photoshoot"

saya sebenar nya dah terlupe..
dulu saya plan..masuk je tempat praktikal baru.. hari2 sy nk amik gambar.. sebab sy nk atur dress up saya..hahaha!!! tapi ade byk yang dah ter"miss"..
mari kita tgk gambar2 yang budak ni ambik setiap hari..

haha..pict untuk hr ni..2 nov 2010.testing3..nk tenyum mcm ne yerk!


kita teropong sebelah mata dulu..sebelum usha2 pic seterusnya..



saya yang design labuci di baju ni.. yang plg best tu..saya yang bersusah pyh mencelik kan mata menjahitnya..jgn order2.cukup la mak sy je tempah!! hehe..acahh je.. nk tempah pun buleyh.


percubaan bergambar dr sisi..:P


alamak!! post apa ni..jgn mule bersuara menghutuk daku!


ini kelihatan kuyu sikit..mukin malam hari.saya terlanjur tidor lama2..shhhh....



saya suke baju ni..cotton yang susah sgt nk iron ..dan asyik melekat2..ah!!! terkial2 jugak bla memakai bj ni.. tapi sy suke color nya..



hari ini ada acara mengemas3 ofis.. sy pon memakai bj indon ..dgn berseluar slack..cuak & segan bila first time pkai sebegini di ofis.. rase sume org tgk..kahkahkah... perasan!!



pertama kali ambik pic nk webcam kt Majlis..
haha..time ni saya masih di bhgn pentadbiran. tapi sekarang sudahh terjun ke bawah...
department kewangan.. (peace:P)



p/s: sy faham anda semua sedang menghutuk2 daku.. aiyak!! awat cerah bebenor.. haha..
untuk pengetahuan anda.. meja office sy memang betol2 di bawah pencahayaan yg bagus.. xperlu cahaya matahari dah.. ape ko ingat aku ni tumbuh2an.nk matahari2 ni..
paling best yang nk ceritakan ni.. muke sy nmpk licin & bersewri-sewri kan.. walaupon dbwh chy. tapi mmg benar..kulit muke makin sekata skrg.. semenjak Datuk Sosilawati punya kes..dia dia buat sy buka mata dgn produknya.. jadi..selamat mencuba!!! credit to her..AL-FATIHAH. :)

3 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. haha..weh jum ar tkr2 follow aku lak:p

    ReplyDelete

Aimaan Ahmad Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign