Aimaan Ahmad: Adekah KL destinasi seterusnya??

Nov 13, 2010

Adekah KL destinasi seterusnya??


Semenjak2 ramai member faculty sudah tamat blaja mereka.lagilah bertambah daku gusar.gusar akan dimanakah seterusnya perjalanan hidup aku slpas tamat blaja... hati aku ni berat sgt nk tggal kan kampung..serenuk kamu bkerja tgal ng famili.. semuanya jimat.makan sedap2.sebut je terus dapat.sekarang ni aku dah terbayang2 kehidupan aku masa tyme study dulu..tggal di umah sewa ku seramai 14org serumah.bilik hny 2 bilik.enjoy jgk mcm tu.tapi bila pulang keja..sudah kena pk msk ape ye arini.tgk kocek.eh duet.mkn mcd la hari ni.kalu naseb mcd..kalu naseb terlalu baek. kami semua b=kongsi wet.msk sesama2 gureng telor.kalu ade telor..ohhh!! takkan ini perlu dilalui lagi sekali..Masa Untuk Aku Apply Kereja!! huhu.. peluang kerja byk di kl.nmpk gayanya sbelum stabil..perlu lah ke bandar dahulu ye...sayu je ht ni..

aku ibarat adik comel ni.motip.?tidak sanggup meninggalkan kamu~

3 comments:

  1. selamat berjuang dan bekerja aiman:) takpe,ssh2 dlu..sng2 kmudian:)

    ReplyDelete
  2. thanx..alexa yussida!! bersemangat!! hehee:)

    ReplyDelete
  3. weh taula ko kecik tapi tak same langsung cam dak kecik tu..wakakaa..keje KL ar baru gempak..:p

    ReplyDelete

Aimaan Ahmad Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign